Δοκιμάζεται στο Παλέρμο η Γιουβέντους

10:32 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 31η αγωνιστική

Την περασμένη αγωνιστική η Γιουβέντους βρέθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν μετά την νίκη της επί της Νάπολι που συνδυάστηκε με ισοπαλία των πρωταθλητών στην Σικελία. Πλέον, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος η μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει... ανάψει για τα καλά με την Γιουβέντους να έχει δύσκολο έργο αυτή την αγωνιστική καθώς φιλοξενείται στην έδρα της αξιόμαχης Παλέρμο ξέροντας πως κάθε απώλεια βαθμών από

εδώ και πέρα στοιχίζει.
Η Μίλαν μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Φιορεντίνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να διατηρήσει, τουλάχιστον, την διαφορά των δυο βαθμών. Για την πρωταθλήτρια Ιταλίας αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλεξάντρε Πάτο ενώ από την άλλη μεριά η Φιορεντίνα θα επιδιώξει να αποσπάσει στο "Σαν Σίρο" το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην μάχη που δίνει για την παραμονή.
Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής διεξάγεται στο "Ολίμπικο" εκεί όπου η Λάτσιο φιλοξενεί την Νάπολι με τις δυο ομάδες να στοχεύουν στην 3η θέση που οδηγεί σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή η Λάτσιο καταλαμβάνει την προνομιούχο θέση έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την Νάπολι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής στην Serie A
Κυριακή 7/4 (16:00)
Κιέβο-Κατάνια (13:30)
Μίλαν-Φιορεντίνα
Αταλάντα-Σιένα
Κάλιαρι-Ίντερ
Τσεζένα-Μπολόνια
Λέτσε-Ρόμα
Νοβάρα-Τζένοα
Ουντινέζε-Πάρμα
Παλέρμο-Γιουβέντους (19:30)
Λάτσιο-Νάπολι (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα