Σύλληψη για την γιάφκα της Λούτσας

09:52 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην πλατεία Λαυρίου, λίγα μέτρα μακριά από την Ομόνοια, συνελήφθη ο δικηγόρος και πρώην παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας για την υπόθεση της γιάφκας στην Λούτσα.
Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές είχαν εντοπίσει μια πολυκατοικία γεμάτη με όπλα με τον 50χρονο δικηγόρο να είναι ο νούμερο 1 ύποπτός. Μετά την σύλληψη του ισχυρίστηκε πως είναι συλλέκτης όπλων και πως τα περισσότερα από

τα όπλα τα είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου έναντι 150.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" σκοπός του δικηγόρου ήταν να δημιουργήσει ένα πολεμικό μουσείο γεγονός που εξηγεί το πόσο σπάνια ήταν μερικά από τα όπλα που βρέθηκαν στην γιάφκα.
Πλέον ο δικηγόρος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για παράνομη κατοχή και εμπορία με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά ότι πουλάει πολεμικά όπλα. Ωστόσο παραδέχτηκε στις Αρχές πως είχε πάει στην Νιγηρία όπου μαίνονται ένοπλες συγκρούσεις αλλά όπως είπε σκοπός του ταξιδιού του ήταν οι επενδύσεις για λογαριασμό Ελλήνων επιχειρηματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα