Ματσάρα στο Σαν Σίρο

15:55 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΝΑΠΟΛΙ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Νάπολι, που κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της

Χάρη στο γκολ του Ερνάνες στο 91' η Ίντερ εμπόδισε (2-2) τη Νάπολι να περάσει νικηφόρα μέσα από το «Μεάτσα» στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Σέριε Α'.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στη γηπεδούχο με τον Ικάρντι όμως να καθυστερεί μετά την εξαιρετική μπαλιά του Ερνάνες και την άμυνα των φιλοξενούμενων να διώχνει στο 20'.Τέσσερα λεπτά

μετά κεφαλιά του ίδιου παίκτη από εξαιρετική θέση ήταν ελάχιστα άστοχη.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους Μιλανέζους με τον Παλάσιο να μην καταφέρνει να στείλει με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή την μπάλα στα δίκτυα. Στο 44' ήλθε η κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους με τον Ερνάνες να κάνει εντυπωσιακό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
Κάτι ανάλογο έγινε και για τους φιλοξενούμενους όμως στο 50' μετά το σουτ του Ινσίνιε σε τετ-α- τετ με τον γκολκίπερ της Ίντερ.

Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 79' όταν ο Βίντιτς απέτυχε να διώξει σωστά με κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε στον Καγιεχόν που με σουτ νίκησε τον Χαντόνοβιτς για το 0-1.

Όμως τρία λεπτά αργότερα ο Γκουαρίν που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι με κοντινό πλασέ μετά την κεφαλιά πάσα του Ικάρντι έκανε το 1-1.

Αμέσως μετά αποβλήθηκε από τον διαιτητή ο τεχνικός της γηπεδούχου Βάλτερ Ματσάρι επειδή βγήκε από την περιοχή του πάγκου του και σα να μην έφθανε αυτό για τους «νερατζούρι» στο 90' ο Καγιεχόν με εξαιρετικό βολέ πάνω στην κίνηση μετά την έξοχη πάσα του Λόπεζ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Όχι όμως και τη νίκη καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ερνάνες με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2 στο λίαν δραματικό ντέρμπι.

ΊΝΤΕΡ : Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Βίντιτς, Χουάν Χεσούς, Όμπι (58' Μπαγιέ), Μεδέλ(812' Γκουαρίν), Ερνάνες, Κόβατσιτς, Ντοντό, Παλάσιο (88' Μ' Βίλα), Ικάρντι

ΝΑΠΟΛΙ : Ραφαέλ Καμπράλ, Ζουνίγκα, Αλμπιόλ, Κουλιμαλί, Μπρίτος (76' Γκουλάμ), Νταβίδ Λόπεζ, Ινλέρ, Καγιεχόν, Χάμσικ (62' Ζορζίνιο), Ινσίνιε (69' Μέρτενς), Ιγκουαΐν

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΣΕΖΕΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Παλέρμο, που επικράτησε με 2-1 της Τσεζένα.

Η Παλέρμο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ με τον Ντιμπάλα στο 33ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτεροι στην επανάληψη και ισοφάρισαν με το πέναλτι του Ροντρίγκες στο 61' αλλά στ 79' έχασαν τον Κόπολα με κόκκινη. Έτσι η Παλέρμο πίεσε και στο 90+1' ο Γκονζάλες έκανε το 2-1.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μοργκανέλα, Εσεκιέλ Μουνιός (88' Μάκιενοκ), Τζανκάρλο Γκονσάλες, Ατζέλκοβιτς, Λαζάρ (82' Έμερσον), Μπολτζόνι, Τσότσεφ (66' Μπελότι), Ριγκόνι, Φράνκο Βάσκες, Ντιμπάλα.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Περίκο (54' Αλεχάντρο Ροντρίγκεθ), Βόλτα, Καπέλι, Μάγκνουσον, Ντε Φέουντις, Κόπολα, Ντεφρέλ (32' Τζόρτζι), Ρεντζέτι, Μπριέντζα (73' Ζε Εντουάντο), Μαριλούνγκο.

ΤΟΡΙΝΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Ανάσα για την Τορίνο που επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε.

Στο 14ο λεπτό, ο Θερό δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδανική θέση, ενώ στο 34' ο Βίβες σημάδεψε το δοκάρι του Καρνέζη.

Η Τορίνο ήταν καλύτερη στην επανάληψη και τελικά στο 62ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Μπρούνο Πέρες, Μπόβο, Γιάνσον, Μορέτι, Μολινάρο, Μπενάσι (59' Σάντσες Μίνιο), Γκάτσι (74' Νοτσερίνο), Βίβες (81' Ρουμπέν Πέρεθ), Κουαλιαρέλα, Αμαουρί.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Βίντμερ, Ερτό, Ντανίλο, Πασκουάλε, Αλάν, Λούκας Εβανζελίστα (53' Αγκιέμαντκ-Μπάντου), Πίντζι (71' Γκιλιέρμε), Μπρούνο Φερνάντες, Τερεό (81' Μουριέλ), Ντι Νατάλε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΑΡΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Σημαντική νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Αταλάντα κόντρα στην Πάρμα.

Το ματς είχε φρενήρη ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και στο 3' ο Γιορκέρα αστόχησε σχεδόν εξ επαφής, ενώ στο 4' και στα 7' τα σου του Ντραμέ πέρασαν λίγο άουτ. Στο 9ο λεπτό ο Λουκαρέλι έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ντένις, ενώ στο 20' η κεφαλιά του Γιορκέρα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η Αταλάντα πίσε πιο πολύ και τελικά στο 90ο λεπτό ο Νποάκι της χάρισε τη νίκη.

AΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τζαπακόστα, Μπιάβα, Μπεναλουάν, Ντραμέ, Τσιγκαρίνι, Καρμόνα, Μιλιάτσο (67' Μπαζέλι), ΝτΆλεσάντρο (76' Μποάκιε), Μάξι Μοράλες, Ντένις (61' Μπιάνκι).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Ριστόβσκι (46' Γκχεζάλ), Πέδρο Μέντες, Αλεσάντρο Λουκαρέλι, Φελίπε, Γκόμπι, Άκουα, Μάουρι (76' Γκαλόπα), Χορκέρα (22' Λόντι), Κόντα, Κασάνο.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Η Σαμπντόρια προηγήθηκε 0-2 στο Κάλιαρι, αλλά χαλάρωσε με συνέπεια να ισοφαριστεί και να μην απογειωθεί στο -2 από την κορυφή. Ηττα στο Τορίνο για Ουντινέζε-Καρνέζη

Μέχρι το 22' χρειάστηκε η συμβολή του Βιβιάνο, ώστε να μην δεχτεί γκολ η Σαμπντόρια στο «Σεντ Ελία». Σε εκείνο το σημείο όμως ο πορτιέρο της τραυματίστηκε μάλλον σοβαρά (φόβοι για ρήξη μινίσκου) και στην θέση του μπήκε ο Ρομέρο. Αρχικά ο Αργεντινός δεν χρειάστηκε, καθώς η ομάδα του βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 2-0 στο σπίτι της Κάλιαρι. Ο Γκαμπιαντίνι (28') από κομπίνα φάουλ πετάχτηκε (λάθος έξοδος του Κράνιο) και τσίμπησε τη μπάλα, σκοράροντας για τέταρτη φορά στα έξι τελευταία. Θα ακολουθούσε η βολίδα του Ομπιάνγκ (39') από το ημικύκλιο.

Η Ντόρια ήταν εξαιρετική, έλεγχε το ματς και στο 50' είδε τον Γκαμπιαντίνι να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια τον Οκάκα να σουτάρει πάνω στον Κράνιο. Ωστόσο, λίγο αργότερα θα άλλαζαν απρόσμενα όλα. Ξαφνικά οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν. Αυτό συνέβη όμως με τη συμβολή του διαιτητή, καθώς στο 57' ο Ιμπάρμπο που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κατσατόρε που αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Αβελάρ ευστόχησε στο πέναλτι με σουτάρα και από εκεί και έπειτα ήρθε η πίεση για την ισοφάριση.

Στο 66' ο Ρομέρο σταμάτησε τον Πιζάνο, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο 77', όταν ο Αβελάρ έδωσε τη μπάλα στον Σαούλ που με το πρώτο του φετινό γκολ πλάσαρε μέσα από την περιοχή για το 2-2. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι έσωσαν ένα πολύτιμο βαθμό, ενώ οι Μπλουτσερκιάτι έχασαν την ευκαιρία να απογειωθούν στο -2 από την κορυφή. Τουλάχσιτον έστω και έτσι παρέμειναν αήττητοι για 7η αγωνιστική.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Πιζάνο, Μπενεντέτι, Καπουάνο, Ντανίλο Αβελάρ, Κρισέτιγκ, Ντεσένα (55' Ντόνσα), Έκνταλ (67' Κάιο), Ιμπάρμπο, Κόσου, Σάου (87' Λόνγκο).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο (22' Σέρχιο Ρομέρο), Ντε Σιλβέστρι, Σιλβέστρε, Γκασταλντέλο, Κατσιατόρε, Παλόμπο, Ντάνκαν (76' Ρομανιόλι), Πέδρο Ομπιάνγκ, Γκαμπιαντίνι, Έντερ (61' Μεσμπάχ), Οκάκα.

ΒΕΡΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ: 1-3

Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Εύκολη νίκη με 3-1 πέτυχε η Μίλαν κόντρα στη Βερόνα.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς και στο 21ο λεπτό, ο Ελ Σααραουί έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Μάρκες στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την πάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει, η Βερόνα δέχτηκε και 2ο γκολ στο 29'. Ο Ελ Σααραουί βρήκε όμορφα τον Χόντα που με πλασέ από το ύψος της περιοχής, έκανε τα 2-0.

Η Μίλαν πίεσε και στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Χόντα έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα οι Μιλανέζοι έμειναν πίσω και στο 90' η Βερόνα μείωσε σε 3-1 με τον Λόπες.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρκες, Αγκοστίνι, Μόρας, Γιάνκοβιτς, Χάλφρεντσον, Ιονίτα (72' Λόπες), Γιάνκοβιτς (67' Καμπανιάρο), Ταχτσίδης, Τόνι, Γκόμες (69' Νενέ).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Άλεξ, Ραμί, Αμπάτε, Ντε Σιλιο, Εσιέν, Χόντα (85' Μπονέρα), Μουντάρι, Πόλι, Τόρες (69' Μενέζ), Ελ Σααραουί (77' Μποναβεντούρα).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ 0-2

Γήπεδο: "Artemio Franchi"

Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, από Τζένοα και Ουντινέζε, η Λάτσιο πήρε μπρος και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες μετά το 2-0 μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα.
Πρωταγωνιστές ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς που σκόραρε για 3η σερί αγωνιστική και ο Αντόνιο Καντρέβα που σέρβιρε και τα δυο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από την αρχή όταν μόλις στο 8ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία με Ραντού και Μάουρι. Η Φιορεντίνα μετά το 30' φάνηκε απειλητική με Κουαδράδο και Μπουμπακάρ αλλά στο 35' το "Αρτέμιο Φράνκι" σίγησε.
Με μπαλιά του Καντρέβα από τα δεξιά, ο Σέρβος φορ Φίλιπ Τζόρτζεβιτς έκανε τη κοντινή προβολή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ήταν το 5ο γκολ σε έξι αγωνιστικές για τον διεθνή επιθετικό. Δυο λεπτά αργότερα, η Λάτσιο έχασε ευκαιρία με τον Λούλιτς για δεύτερο γκολ και στην επανάληψη, η Φιορεντίνα πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο 51ο λεπτό η μπάλα, από προσπάθεια του Ακουιλάνι, χτύπησε στο δοκάρι.
Από εκεί και έπειτα, η Φιορεντίνα προσπάθησε αλλά με μόλις δυο σουτ στο στόχο σε 15 προσπάθειες δεν μπορούσε να περιμένει και πολλά. Αντίθετα, η Λάτσιο με 5 σουτ προς την εστία ήταν πιο αποτελεσματική και στις καθυστερήσεις ο Καντρέβα είχε ξανά ρόλο δημιουργού με τον Σέναντ Λούλιτς να αναλαμβάνει, αυτή τη φορά, το ρόλο του εκτελεστή και με δεξί σουτ να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκεθ, Σάβιτς, Αλόνσο, Κούρτιτς (46' Μπόρχα Βαλέρο), Πιζάρο, Ακουιλάνι (78' Μπερναρντέτσι), Φερντάντεζ, Κουαδράδο, Μπαμπακάρ (68' Ίλισιτς)
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Καβάντα, Ντε Βρι, Κιάνι (68' Νοβαρέτι), Ραντού, Παρόλο, Μπίγλια, Μάουρι (58' Ονάζι), Λούλιτς, Τζόρτζεβιτς (89' Κλόζε), Καντρέβα

Keywords
Τυχαία Θέματα