«Δική μας η ΠΑΕ, θέλουμε και την ΚΑΕ»

17:40 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

«Ο Παναθηναϊκός είναι δικός μας» είπε ο Βλάσης Τσάκας στον «NovaSportFM», ενώ αποκάλυψε την πρόθεση του γκρουπ επενδυτών που εκπροσωπεί να αναλάβει και τις μετοχές του μπασκετικού Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι κάνουν πράξη την πρόθεσή τους και φύγουν του χρόνου από το

τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο πρίγκιπας θα γίνει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για τα ονόματα παικτών που ακούστηκαν, το ρόλο του Φερέιρα, τη στελέχωση του νέου Δ.Σ., αλλά και του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Τσάκας:

Για την άδεια που δόθηκε για συζητήσεις με την Arboris Capital: «Για μας δεν αλλάζει τίποτε απολύτως. Εμείς κοιτάμε το δικό μας εγχείρημα και αγνοούμε κάθε Arboris Capital».

Για το αν υπάρχει casus belli με το ΔΣ μετά τη χθεσινή απόφαση: «Όχι, όχι... Το θέμα είναι να δοθεί ή όχι εξουσιοδότηση, όχι να γίνει συζήτηση με τη συγκεκριμένη εταιρία. Για το πρώτο σκέλος εγώ μίλησα για casus belli».

Για τη στάση του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Νομίζω πως δεν είναι υπέρ της Arboris Capital. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ό,τι κι αν πει εμείς είμαστε απόλυτα σύμφωνοι. Ό,τι και να πει είναι δεκτό από μας».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης και των μετοχών της ΚΑΕ: «Θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό η αποχώρηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αν αυτό τελικά γίνει, γιατί εγώ παρακαλάω να μη γίνει καθώς οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν και το κάνουν καλά, είναι έτοιμο το γκρουπ να τις παραλάβει. Στο Βοτανικό θέλουμε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία. Θέλουμε και το μπάσκετ εκεί».

Για το αν η ομάδα του πρίγκιπα θα επιμείνει για αγορά της ΚΑΕ αν δεν πάρει την ΠΑΕ: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω. Όμως ότι υπάρχει στις προθέσεις το μπάσκετ, το λέω. Μέσα στην ομάδα των επενδυτών υπάρχει μπασκετικός άνθρωπος».

Για το πότε θα υπογραφεί το μνημόνιο (MoU): «Όλα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά μας είναι στο τραπέζι, πήραμε ένα τηλεφώνημα της άλλης πλευράς και κλείστηκε ένα ραντεβού για αύριο. Με την υπογραφή του MoU και μετά θεωρούμε πως η συμφωνία είναι δεδομένη. Αποτελεί τυφλοσούρτη για τη συνέχεια. Κυκλοφορώ στο δρόμο και δεν έχει βρεθεί ένας να αμφισβητήσει την πρόταση. Σε ό,τι αφορά τη δική μας πλευρά, όσο κι αν μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, θεωρούμε τον Παναθηναϊκό δικό μας. Δεν το κουβεντιάζουν αυτό στη Σαουδική Αραβία».

Για τις αποδείξεις ύπαρξης των χρημάτων που απαιτούνται για το deal: «Είπα ότι είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αποδείξουμε την ύπαρξη των χρημάτων με ένα έγγραφο από την τράπεζα. Όταν μας ζητηθεί από τον κ. Βαρδινογιάννη, θα το έχουν σε 48 ώρες στα χέρια τους».

Για το αν έχουν μιλήσει Βαρδινογιάννης και πρίγκιπας: «Είχα πει ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη επικοινώνησε με την πλευρά του πρίγκιπα. Εγώ μιλάω για επαφή Ελλάδος και Σαουδικής Αραβίας. Και λέω ότι αυτό έχει γίνει. Άνθρωπος του κ. Βαρδινογιάννη μίλησε με άνθρωπο του πρίγκιπα».

Γι

Keywords
Τυχαία Θέματα