Ολοι στο πρόγραμμα βελτίωσης!

17:25 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σήμερα το πρωί η προπόνηση είχε οριστεί στις 11:00, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου είχε ζητήσει από τους παίκτες που θέλουν να κάνουν έξτρα προπόνηση και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους να πάνε νωρίτερα. Ετσι, σήμερα περισσότεροι από 15 παίκτες της ΑΕΚ ήταν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα μια ώρα νωρίτερα για να ξεκινήσουν το ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης.

Σήμερα έγινε μια πρώτη «εισαγωγή» στο πρόγραμμα βελτίωσης με ζέσταμα στο γυμναστήριο (δεν βγήκαν σήμερα στο γήπεδο). Οι παίκτες έκαναν συγκεκριμένες διατάσεις, ασκήσεις με τον γυμναστή

Στέλιο Μπίσμπα και δούλεψαν και με βάρη (όχι πολύ γιατί ακολουθούσε προπόνηση).

Εκεί βρέθηκαν όχι μόνο οι μικροί σε ηλικία (Τσουκαλάς, Τσίτας κ.α.), αλλά και μεγαλύτεροι όπως ο Μάκος, ο Λεονάρντο, ο Κοντοές, ο Μανωλάς, ο Γκέντσογλου, ο Χοσέ Κάρλος, ο Κάλα, ο Σιαλμάς, ο Καράμπελας, ο Χέλγκασον, ο Λαγός και ο Μπέλεκ, δείχνοντας ότι οι παίκτες συνηδειτοποιούν ότι έτσι τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουν τις αδυναμίες τους και να εμφανίζονται καλύτεροι στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Οι παίκτες θα δουλεύουν με τους προπονητές (Κωστένογλου, Αλεξόπουλο) και τους γυμναστές (Μπίσμπα, Βαμβακά), πάνω σε ειδικές ασκήσεις που θα αποφασιστούν αύριο τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο. Αύριο θα βγει και το οριστικό και αναλυτικό πρόγραμμα που θα δουλεύει ο κάθε παίκτες της ΑΕΚ, με σκοπό να δουλέψει εξειδικευμένα τις αδυναμίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα