Δέσμευση του Νοτιά και στην Ερασιτεχνική

17:05 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Νίκου Νοτιά στην Ελλάδα, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την «οικογένεια» της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να περάσει στο... ντούκου από κανέναν. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήρθε στη χώρα μας και έπρεπε να πάρει συγκεκριμένη θέση για τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία και τις υποχρεώσεις που αφήνει πίσω της. Μία από αυτές είναι και τα χρήματα που οφείλονται προς την Ερασιτεχνική. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι της «Μάνας» ΑΕΚ,

που έδωσαν χθες το «παρών» στη Γενική Συνέλευση, ζήτησαν από τον Νίκο Νοτιά να έχουν μία κουβέντα σήμερα για να του εξηγήσουν πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση και στα υπόλοιπα τμήματα, καθώς η ΠΑΕ δεν μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, κάτι που έχει και αλλού αντίκτυπο. Η συνάντηση αυτή έγινε σήμερα και ο Χιώτης εφοπλιστής, αφού έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση, δεσμεύτηκε ότι θα συνεισφέρει στο βαθμό που μπορεί.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα καλύψει και κάποιες από τις ανάγκες της ΠΑΕ (πληρωμές παικτών-υπαλλήλων), για το διάστημα των 45 ημερών και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβατική περίοδος, δείχνοντας να έχει αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος του προβλήματος. Από κει και πέρα, η συζήτηση πήγε και στο θέμα του υποψήφιου ιδιοκτήτη, με τον Νοτιά βεβαίως να μην αποκαλύπτει την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου, όμως να δεσμεύεται για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για μία σοβαρή περίπτωση και δυνατή -οικονομικά- οντότητα, που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ. Όσο για τον ίδιο, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει από το μετοχικό σχήμα, θέλει να μείνει και να βοηθάει την ΑΕΚ στον βαθμό που του αναλογεί, αλλά όπως τόνισε, έχει βάλει ήδη 33 εκατ. ευρώ και δεν μπορεί άλλο μόνος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα