Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

15:00 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο κόσμος είναι κουρασμένος με τις ίδιες και ίδιες καταστάσεις. Και φτάνουμε ξανά και ξανά να λέμε να βάλει ο κόσμος πλάτη για άλλη μια φορά. Το έχει η μοίρα μας κατά πως φαίνεται!!!Ας κοιτάξουν να τακτοποιήσουν τους παίκτες γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Τα παιδιά δίνουν οτι μπορούν ανάλογα με τις συνθήκες και μας χαρίζουν νίκες.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε με τίποτα είναι το μεγάλο σνομπάρισμα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Χρόνια τώρα άλλα το φετινό δεν έχει προηγούμενο. Κάτι που σίγουρα θα βρούμε αρνητικά μπροστα

μας τις επόμενες χρονιες. Μας την εχει σπασει αυτη η κατασταση και το λεμε στα ισια. Ετσι δεν θα γινει η εκδρομη στο Γκρατς μιας και ο κοσμος εκανε πισω,και δικαιολογημενα.Παμε τουλαχιστον για το καλυτερο στο πρωταθλημα και δεν δικαιολογειται καμια γκελα και για κανεναν λογο στα δυο εντος εδρας παιχνιδια αλλα και σε οσα ακολουθουν..

Ευχομαστε και ελπιζουμε ο καινουριος επενδυτης οπως ειπωθηκε να προλαβει να στρωσει την κατασταση και να ενισχυσει την ομαδα στις μεταγραφες!!!και να μην αναγκαστουμε να πουλησουμε παικτη η παικτες που ξεχωριζουν γιατι ειναι αναγκαιο ωστε να υπαρξει συνεχεια.Οι ανησυχιες ηταν και ειναι μεσα μας στην καθημερινοτητα μας για την ομαδα και τις εξελιξεις.Και αυτο γιατι δεν ξερουμε ουτε το ονομα ουτε την οικονομικη οντοτητα του ενδιαφερομενου.Αυτο τις ενισχυει ακομη περισσοτερο.Αντε να βαλουμε ακομη μια φορα πλατη.Αντε να περιμενουμε.Ευχομαστε ολα να πανε ΚΑΤ'ΕΥΧΗ..

Παραλαβαμε και διαθετουμε τα καινουρια ημερολογια (7+εξοδα αντικ/λης) και πλανα γραφειου (4+εξοδα αντικ/λης).Το ημερολογιο μας με 62 πανεμορφες φωτογραφιες!!!με την ομαδα και παικτες,απο τον τελικο,την εκστρατεια μας με 7 πουλμαν,την πρωταθλητρια ομαδα χαντ-μπολ,τον λαο μας και οπως παντα μια σελιδα απο την ιστορια μας. Ενα ημερολογιο που φτιαξαμε με πολυ μερακι και αγαπη για την ομαδα.Πρεπει να τα εξαντλησουμε μεχρι ενος ωστε να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε οικονομικα αυτη την δυσκολη εποχη. Οσοι τα θελουν μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας στα τηλ.2351037727 και 6937163105.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα