Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

19:13 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από την Κηφισιά στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Volleyleague και είδε την 4άδα να απομακρύνεται οριστικά.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο ξεκίνημα να περιορίσει τις κινήσεις της Κηφισιάς.

Έτσι, κατάφερε να διατηρεί μια μικρή διαφορά (8-5), αλλά κάποια νεκρά σημεία στο ματς της στοίχησαν, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και στη συνέχεια ξέφυγαν στο σκορ, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το πρώτο σετ.
Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο σετ. Εκεί, η Ένωση μπήκε δυναμικά στο παρκέ με στόχο να φέρει το ματς στα ίσα. Η Κηφισιά φάνηκε να τα χει χαμένα, αλλά από ένα σημείο και πέρα επέστρεψε, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ. Ένα ξέσπασμα του αντιπάλου, όμως έφερε το 2-0 στα σετ, παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ.
Στη συνέχεια Η ΑΕΚ είχε και πάλι την ευκαιρία να πάρει το σετ και να μειώσει, αλλά κάποια λάθη σε υποδοχή και σερβίς δεν της έδωσαν τη δυνατότητα. Έτσι, η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε στη νίκη, παρά την πίεση των «κιτρινόμαυρων», με 3-0 σετ.

Τα σετ: 18-25, 25-27, 23-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα