«Δεν μου έδωσε μια ευκαιρία ο Βαλβέρδε»

11:53 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Ζαραδούκας θα αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να υποστηρίζει πως στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν του έδωσε ευκαιρία να δείξει την αξία του ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως θέλει να επιστρέψει στην πειραϊκή ομάδα.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ζαραδούκας τόνισε: "Εκείνο που με κρατάει

συνειδητοποιημένο είναι πως με πήρε και μου μίλησε ο προπονητής. Μου είπε πως του αρέσει ο τρόπος που δουλεύω, αλλά δεν μου έδωσε μια ευκαιρία. Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να παίξω εκεί τα επόμενα χρόνια".

Στην συνέχεια ο Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε για
- Τις καιρικές συνθήκες στα Γιάννινα και την κατάσταση της έδρας του ΠΑΣ: "Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Και στο γήπεδο ήταν δύσκολες οι συνθήκες και υπήρχε πάγος στον αγωνιστικό χώρο, στο ίδιο σημείο με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι σαν να κάνεις πατινάζ και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία σου".
- Την εικόνα του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό: "Και οι δυο ομάδες φοβηθήκαμε να βγούμε μπροστά. Εμείς είχαμε το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα και να χάνουμε στο τέλος του αγώνα. Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έχει κάποια άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και ήθελε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν καθοριστική η αποβολή του Σιόντη και είδαμε με διαφορετικό μάτι το παιχνίδι. Παίξαμε πιο επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
- Αν ο ΠΑΣ μπορεί να μείνει στην κατηγορία: "Εκείνο που με ικανοποιεί εμένα είναι πως υπάρχουν μερικοί έμπειροι παίκτες στην ομάδα και μπορούν να σηκώσουν το συγκεκριμένο βάρος. Στα δύσκολα βοηθούν εκείνοι, θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και πιστεύω ότι θα μείνουν στην Σούπερ Λίγκα".
- Το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική για το EURO 2012: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό για να μπορώ να έχω χρόνο συμμετοχής. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της Εθνικής και μου είπαν ότι ο κ. Σάντος με υπολογίζει, αλλά θέλει να έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Συνεχίζω να δουλεύω και θέλω να πάω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".
- Την μάχη του τίτλου: "Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός είχε μια καμπή μετά τις γιορτές, ενώ ο Παναθηναϊκός κερδίζει εύκολα ή δύσκολα κάθε αντίπαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα