Καμπάνταης: Σαν να παθαίνουμε Αλτσχάιμερ

11:06 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα δεν εμποδίζουν τον ΟΦΗ να διεκδικεί μια θέση για τα πλέι οφ με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να εξηγεί πως όταν αυτός και οι συμπαίκτες του μπαίνουν στον γήπεδο ξεχνάνε τα προβλήματα σαν να έχουν πάθε Αλτσχάιμερ όπως είπε.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο σκόρερ της νίκης επί της Skoda Ξάνθης τόνισε: "Σε κάθε αγωνιστική η ομάδα βγάζει την ψυχή της και παραδίδει μαθήματα. Είναι σαν

να παθαίνουμε Αλτσχάιμερ και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα. Δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν μας βασανίζουν. Είναι μέρος της ζωής μας. Όποιος προπονητής και να σου ζητήσει να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα, αν δεν το έχει ο χαρακτήρας του κάθε παίκτη δεν γίνεται τίποτα. Η ομάδα είναι τυχερή σε αυτό το κομμάτι".

Όσο για το γκολ που πέτυχε, ο Καμπάνταης δήλωσε: "Το αφιερώνω στον γιό μου Κωνσταντίνο που είναι τριών ετών και είδε το πρώτο μου γκολ στην Σούπερ Λίγκα. Χαίρομαι πάνω από όλα που είμαι υγιής και μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Θα κυνηγήσω και άλλα γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, αν δείξουμε υπεροψία και δεν είμαστε ταπεινοί, μπορεί να έχουμε προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα