Δεν γλιτώνει η Αλμερία

16:08 20/4/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΘΕΛΤΑ: 2-4
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Στις θέσεις του υποβιβασμού διατηρήθηκε η Αλμερία μετά την εντός έδρας ήττα της με 4-2 από τη Θέλτα που «καθάρισε» με την παραμονή της.

Ακόμα δυσκολότερο γίνεται πλέον το έργο της Αλμερία για να φτάσει στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό γιατί γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Θέλτα και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 19' άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Νολίτο. Η ισοφάριση

από τους γηπεδούχους ήρθε στο 40' με γκολ του Ρόδρι. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όμως, οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς.
Στο 52' ο Τσαρλς έκανε το 2-1, για να γίνει το 3-1 από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Νολίτο στο 71'. Ο Ορεγιάνα στο 75' έκανε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν με γκολ του Ντίαζ στο 88'.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Νέλσον, Τρουγίλο, Τεμπάρ, Μανέ, Βέρζα (58' Κορόνα), Αζίζ, Σούσο (66' Ντιάζ), Σοριάνο (30' Ζονγκό), Βιντάλ, Ρόδρι.

ΘΕΛΤΑ: Γιόελ, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Κάστρο, Ραφίνια (77' Ινίγκο Λόπεθ), Κρον - Ντέλι, Ορεγιάνα, Τσαρλς (68' Μπερμέγιο), Νολίτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα