«Δεν έπρεπε να τιμωρηθούν τόσο σκληρά»

12:35 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ ηττήθηκε στο Καζάν από την Ρούμπιν με 3-0 για το Europa League με τον Αντρέα Στραματσιόνι να είναι στεναχωρημένος με τον τρόπο και την έκταση της ήττας καθώς, όπως υποστηρίζει, οι παίκτες του δεν έπρεπε να τιμωρηθούν τόσο σκληρά.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ίντερ όταν ρωτήθηκε αν είναι στεναχωρημένος με την ήττα απάντησε: "Με πείραξε ο τρόπος που χάσαμε και η έκταση της ήττας. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα άξιζαν κάτι καλύτερο. Δεν

έπρεπε να τιμωρηθούν τόσο σκληρά. Αλλά όσο στεναχωρημένος και να είμαι, είμαι περισσότερο υπερήφανος για όλους τους. Έδειξαν πως υπάρχει μέλλον, τόσο στην Ίντερ, όσο και στο ιταλικό ποδόσφαιρο".
Για την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν ο Στραματσιόνι πρόσθεσε: "Η Ρούμπιν νίκησε και της δίνω τα συγχαρητήρια μου. Αλλά το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο παίζαμε καλύτερα και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο δεύτερο λεπτό και το δεύτερο γκολ στο 86ο. Ενδιάμεσα παίξαμε πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους μας. Μπράβο στα παιδιά, ιδίως στα πιο νεαρά σε ηλικία, που έδωσαν τα πάντα".
Τέλος ο Στραματσιόνι υπογράμμισε πως πλέον η Ίντερ αφήνει στην άκρη το Europa League μέχρι τον Φεβρουάριο και στρέφει την προσοχή της στην προσπάθεια αντεπίθεσης για την κορυφή αρχή γενομένης από το παιχνίδι με την Πάρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα