Ύμνοι για τον Σκόκο

12:04 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Μπομπονέρα" ο Νάτσο Σκόκο με το νούμερο "21" στην πλάτη κατέπληξε τους πάντες με την εμφάνιση του στο φιλικό της Εθνικής Αργεντινής με την Εθνική Βραζιλίας και όπως ήταν φυσικό ο Τύπος της Αργεντινής τον αποθέωσε.
Ο Σκόκο πέτυχε και τα δυο γκολ της Αργεντινής με την κορυφαία αθλητική εφημερίδα της χώρας, την "OLE" να βαθμολογεί τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ

με "8" και να κάνει λόγο για μια "λαμπρή προσθήκη".
Παράλληλα σε δημοσίευμα της η εφημερίδα τονίζει πως "ακόμα και σε μια επιθετική γραμμή της Εθνικής Αργεντινής με Μέσι, Τέβες, Αγκουέρο, Ιγκουαΐν, Μιλίτο, ο Σκόκο μπορεί να βρει χώρο".
Ο Τύπος της Αργεντινής έκανε μια παρουσίαση του Σκόκο και κατέγραψε δηλώσεις του επιθετικού της Νιούελς Ολντ Μπόις στις οποίες τονίζει πόσο καλά νιώθει που γύρισε κοντά στην οικογένεια του στο Ροζάριο ενώ περιγράφει και την εμπειρία της Μέσης Ανατολής: "Ήταν δύσκολο να ζήσεις εκεί, μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Ζούσα στο Αλ Αΐν, μια πόλη μικρότερη από το Ντουμπάι, με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση στην τοπική κουλτούρα. Ήταν ένα μάθημα που με έκανε να πάρω την απόφαση να γυρίσω στην Αργεντινή".

Παράλληλα φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού όπου η Αργεντινή έχασε τελικά στα πέναλτι με τον Σκόκο να τονίζει: "Ήθελα πολύ να παίξω με την εθνική. Κάναμε μια πολύ έξυπνη εμφάνιση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και νικήσαμε δίκαια. Χάρηκα για το γκολ, αλλά χάσαμε το Κύπελλο στα πέναλτι, διότι μας έλειψε η τύχη. Σε τέτοια ματς θέλεις να νικάς, δεν έχει σημασία αν είναι φιλικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα