Φεγκρούς: Παίζουμε πρώτα για την ομάδα

11:25 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει καταφέρει όλοι οι παίκτες να παίζουν όλοι πρώτα για την ομάδα όπως υπογράμμισε ο Καρίμ Φεγκρούς ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη για κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαροκινός τερματοφύλακας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα
- Για τον αγώνα με τον Άρη;
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου όλοι κάναμε καλή δουλειά και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αφιερώνουμε την νίκη στην πόλη και στον κόσμο

μας».
- Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας μας μέχρι τώρα και αν είσαι ικανοποιημένος από αυτή;
«Έχουμε μικρούς και νεαρούς παίκτες, έχουμε καλό προπονητή, κάνουμε καλή προπόνηση, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ανεβαίνουμε επίπεδο παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε όμως ακόμη 19 αγώνες, άρα και πολύ δρόμο μπροστά μας. Πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση και με σκληρή δουλειά η ομάδα μας μπορεί να τερματίσει ψηλότερα από πέρσι».
- Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα;
«Ο Ολυμπιακός, είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, και ο ΠΑΟΚ, που είναι δυνατή ομάδα, νομίζω ξεχωρίζουν μέχρι τώρα. Υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες όμως όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος».
- Πώς προσεγγίζει το ποδόσφαιρο ο Χριστόπουλος, και τι αλλαγές έχει φέρει στην ομάδα;
«Ο προπονητής μας είναι έξυπνος, καλός χαρακτήρας και του αρέσει το καλό και σωστό ποδόσφαιρο. Μας δίνει ώθηση για δουλειά. Έχει καταφέρει όλη στην ομάδα και όχι μόνο όσοι συμμετέχουν στην ενδεκάδα ή στην δεκαοκτάδα, να έχουν διάθεση για προπόνηση».
- Σε ποιο παιχνίδι πιστεύεις ότι έχεις κάνει την καλύτερή σου εμφάνιση και ποιο ευχαριστήθηκες περισσότερο;
«Δεν ξεχωρίζω κάποιο συγκεκριμένο. Εγώ σε κάθε παιχνίδι δίνω το 100% και προσπαθώ να μην δέχομαι γκολ. Για να είμαι εγώ ο καλύτερος προσπαθούν πάρα πολλοί από πίσω μου».
- Για το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ;
«Είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ξέρουμε όλοι πόσο πολύ το θέλουνε οι φίλαθλοί μας να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι αυτό».
- Ταλαιπωρήθηκες από έναν σοβαρό τραυματισμό πέρυσι που δεν σου επέτρεψε να προσφέρεις όσα θα ήθελες. Πως βλέπεις φέτος την παρουσία σου που πλέον έχεις καθιερωθεί.
«Είχα δυο σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα πέρυσι να έχω λίγες συμμετοχές κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Φέτος έχουμε καλό προπονητή τερματοφυλάκων, τον Κώστα Παγανιά, που με βοηθά πολύ και μαζί με τους Ταμπάση, Μπαμπανιώτη, Μπακόλα κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Παίζουμε όλοι πρώτα για την ομάδα και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας».
- Πως επέλεξες να αγωνιστείς στο Ελληνικό πρωτάθλημα;
«Ήταν να υπογράψω σε μια ομάδα στο Μαρόκο, αλλά ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΣ. Μίλησα με την οικογένεια μου και αποφάσισα να έρθω και να συζητήσω. Τελικά με ικανοποίησε πολύ η πρόταση αυτή, τα βρήκα σε όλα με τον πρόεδρο κύριο Χριστοβασίλη και για αυτό θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γ
Keywords
Τυχαία Θέματα