«Δεν είμαι ο Νίκλας απλώς, είμαι ο Μπέντνερ»

12:13 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για τις... δυσκολίες που αντιμετωπίζει όταν βγαίνει για να διασκεδάσει μίλησε ο Νίκλας Μπέντνερ ο οποίος υπογράμμισε πως πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός πως είναι διάσημος! Όσο για τις αγωνιστικές του ικανότητες ο διεθνής επιθετικός, στο ίδιο κλίμα μετριοφροσύνης, ισχυρίστηκε πως ήθελε να είναι ο καλύτερος και το πετυχαίνει.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "Tuttosport", ο Δανός επιθετικός της Γιουβέντους αναφερόμενος στην ζωή εκτός γηπέδου τόνισε: "Δεν μπορώ να βγω και να διασκεδάσω με τους φίλους μου χωρίς να

με κοιτούν και να μου μιλούν όλοι. Θα ήθελα να ήμουν ένας απλός άνθρωπος, να ήμουν απλώς ο Νίκλας, αλλά δεν γίνεται. Είμαι ο Μπέντνερ και πρέπει να συμφιλιωθώ με αυτό. Είναι το τίμημα της δουλειάς που κάνω".
Στην συνέχεια μιλώντας για την αγωνιστική του αξία, ο Νίκλας Μπέντνερ δήλωσε: "Όταν θέτω ένα στόχο, πάντα τον πετυχαίνω. Όταν ήμουν μικρός, το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής. Έπαιζα με τους φίλους μου και ήξερα πως θα γίνω ένας από τους κορυφαίους του κόσμου. Αυτό ήθελα, να είμαι ο καλύτερος. Και νομίζω πως το πετυχαίνω".
Όσο για το αν έχει κάποιες αμφιβολίες για την αξία του, ο Μπέντνερ ήταν σαφής: "Αμφιβολίες έχω για πολλά πράγματα στην ζωή μου. Όχι όμως για την αξία μου. Όταν βρίσκομαι στην μεγάλη περιοχή ξέρω πως θα σκοράρω. Αν δεν το καταφέρω, είμαι σίγουρος πως θα το κάνω στην επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα