Ο... διαρρήκτης Χάβι Μαρτίνεθ

11:32 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Χάβι Μαρτίνεθ έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο χωρίς να ενημερώσει κανέναν με σκοπό να μπει μέσα και να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου πήδηξε την μπάρα που υπάρχει αλλά αμέσως έγινε αντιληπτός από τον νυχτοφύλακα που τον διέταξε να σταματήσει. Ο Χάβι Μαρτίνεθ προσπαθούσε, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, μάταια να εξηγήσει στον νυχτοφύλακα το ποιος είναι και γιατί επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να μπει μέσα. Με τα πολλά, ο ποδοσφαιριστής έπεισε τον

νυχτοφύλακα για τις προθέσεις του και πήγαν στην ντουλάπα που διατηρούσε όσο ήταν παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ωστόσο ο Χάβι Μαρτίνεθ διαπίστωσε πως τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο που ήταν κλειδωμένο.
Έτσι ο Χάβι Μαρτίνεθ έφυγε άπραγος με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να επιλέγει την συγκεκριμένη ώρα για να πάει στο προπονητικό κέντρο φοβούμενος τις αντιδράσεις των πρώην συμπαικτών και των οπαδών της ισπανικής ομάδας εξαιτίας του τρόπου που αποχώρησε από το "Σαν Μαμές" για να πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε πάει στο Μόναχο για ιατρικές εξετάσεις χωρίς την άδεια της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Μπάγερν Μονάχου να καταβάλει την ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα