Δέλλας: Η ομάδα θα δεθεί περισσότερο στη συνέχεια

22:00 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι έμεινε ο Τραϊανος Δέλλας, γεγονός που υπογράμμισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο προπονητής είπε:

«Για μας αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πρώτος μας στόχος, αλλά έχουμε πει πως και στα παιχνίδια Κυπέλλου πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε όσο γίνεται στη διοργάνωση, αφού μετά από καιρό συμμετέχουμε. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα, είχαμε μία ισορροπία και στα δύο

ημίχρονα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Τήρησαν κατά γράμμα ό,τι είχαμε πει. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι πέντε αλλαγές που έγιναν ανταποκρίθηκαν πλήρως. Έχουμε ένα ματς τώρα μπροστά μας δύσκολο και θα κοιτάξουμε το Κύπελλο όταν έρθει πάλι. Θα μπορούσαμε, πάντως, να είχαμε πετύχει μεγαλύτερο σκορ, αν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα μας ήταν καλή».

Είναι το επίπεδο της απόδοσης αυτό που περιμένει;

«Νομίζω ναι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κινητικότητα, κάναμε φάσεις και αυτό νομίζω ότι θέλει να βλέπει και ο κόσμος. Είμαστε καινούργια ομαδα κι εμείς και όσο περνούν τα ματς οι παίκτες θα δένονται καλύτερα στο γήπεδο και θα βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα