Μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές επιστρέφει... (VIDEO)

20:28 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Έπρεπε να περιμένουμε περισσότερο από έναν χρόνο για να δούμε τη συνέχεια της εξαιρετικής σειράς του BBC 2, «Τhe Fall», όμως φαίνεται ότι η ημερομηνία που θα ξαναστηθούμε απέναντι από τις τηλεοράσεις μας πλησιάζει.

Για όσους δεν την έχουν ακουστά, το «The Fall» αποτελεί μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές τω τελευταίων ετών, ένας τίτλος που δύσκολα δίνεται μιας και οι σειρές αυτού του είδους είναι πολλές. Η σειρά είναι η πιο δημοφιλής του BBC των τελευταίων οχτώ ετών.

Με μόλις

πέντε ωριαία επεισόδια της πρώτης σεζόν που προβλήθηκε τον Μάιο του 2013, κατάφερε να μαγέψει και να σοκάρει πολλούς. Φυσικά, στο κέντρο της είναι η ηθοποιός Γκίλιαν Άντερσον που μας υπενθυμίζει γιατί την είχαμε αγαπήσει τόσο στα X Files, αν και υποδύεται μια τελείως διαφορετική ντεντέκτιβ. Αυτή τη φορά δεν ασχολείται με υπερφυσικά φαινόμενα, αλλά με έναν πολύ αληθινό και σαδιστή δολοφόνο, ο οποίος όμως μοιάζει με το παιδί της διπλανής πόρτας και γι' αυτό είναι τόσο δύσκολο να εντοπιστεί.

Η σειρά μας είχε αφήσει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει και σύμφωνα με τους δημοσιογράφους στους οποίους προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο άξιζε η αναμονή...

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου, ωστόσο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα