Δέκα επικές στιγμές του Ultimate Warrior (VIDEO)

21:02 8/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το ντεμπούτο

25 Οκτώβριου 1987. Αφού έχει αλλάξει 4-5 ονόματα και έχει προσπαθήσει να κάνει καριέρα σε διάφορα τοπικά πρωτάθλημα ο Τζέιμς (Τζιμα) Χέλγουιγκ φορά το μέικ απ του και την πολύχρωμη στολή και γίνεται ο Ultimate Warrior. Στο ντεμπούτο του στην WWE αντιμετωπίζει τον άσημο Τέρι Γκιμπς. Μπαίνει φωνάζοντας στην αρένα και το κοινό τον αγαπά από τις πρώτες στιγμές. Όταν εν μέσω αγώνα μεταδίδεται και

το promo του είναι βέβαιο πως ένα αστέρι γεννιέται. Άτσαλος και τρακαρισμένος στο πρώτο του ματς αλλά εντυπωσιακός.

Τα επικά promos

Όταν καθόταν μπροστά στην κάμερα μεταμορφωνόταν στον τέλειο ψυχασθενή. "Δεν υπάρχει μέρος να τρέξεις. Έχουν καεί όλες οι ενδείξεις της εξόδου", "Έλα στο μέρος που οι εφιάλτες είναι το ωραιότερο κομμάτι της μέρας μου", "Βάλε τα νύχια σου στα όργανα μου, σχίσε τους τένοντες μου, ρίξε τις άγκυρες σου στα κόκαλα μου αλλά η δύναμη του Warrior πάντα θα επικρατεί". Επικές ατάκες, εκπληκτικές ερμηνείες. Πολλές φορές έχανε τα λόγια του, σχεδόν πάντα δεν καταλάβαινες τι έλεγε αλλά πάντα το διασκέδαζες.

Ποζάροντας με τον Ρικ Ρουντ

1989 και δύο από τα καλύτερα σώματα στην ιστορία του Wrestling κάνουν διαγωνισμό πόζας για το κοινό. Γραφικές αλλά παράλληλα επικές στιγμές των χρυσών εποχών της WWF

Ο Χονκι Τονκ Μαν δεν κατάλαβε τι έγινε

Η πρώτη του μεγάλη στιγμή. Μπουκάρει, κατεδαφίζει σε δευτερόλεπτα τον μισητό Χονκι Τονκ Μαν και στέφεται πρωταθλητής. Like a warrior.

Η μάχη με τον Χόγκαν

WrestleMania VI και τα δύο μεγαλύτερα αστέρια στην ιστορία του wrestling συγκρούονται. Την εποχή που είτε ήσουν οπαδός τους Χόγκαν είτε του Warrior ή WWF τους έβαλε στο ρινγκ. Αγώνα του στιλ "εντάξει πλακωνόμαστε αλλά είμαστε καλά παιδιά και φίλοι". Ο Warrior επικρατεί και ο Χόγκαν τον συγχαίρει. Δάκρυα...

Η κόντρα με τον Macho Man

To θρυλικό retirement match στη WrestleMania VII. Δύο θρύλοι του αθλήματος τα δίνουν όλα. Ο Warrior κυριολεκτικά πατάει τον Macho King/Man και αποθεώνεται από το κοινό.

Σκοτώνοντας τον Undertaker

To 1991 ο Undertaker ήταν φόβος και τρόμος στον κόσμο του wrestling. Δεν θα μπορούσε όμως να τρομάξει τον Warrior. Τον έβαλε μέσα στη δικιά του σακούλα για πτώματα και έδειξε σε όλους ότι το... τέρας μπορεί να νικηθεί.

Η μεγάλη επιστροφή

WrestleMania XII. Μετά από τέσσερα χρόνια ο Warrior επιστρέφει. Διαλύει τον όχι και τόσο διάσημο τότε Triple H σε 30 δευτερόλεπτα και αποθεώνεται. Ίσως η τελευταία του μεγάλη στιγμή πάνω σε ρινγκ.

Η τελευταία του εμφάνιση

7 Απριλίου 2014 και εμφανίζεται στο RAW με το κοινό να παραληρεί. Μιλάει για την είσοδο του στο Hall of Fame του αθλήματος και το παρελθόν. Είναι γερασμένος, είναι κουρασμένος αλλά είναι ο Warrior. Την επόμενη μέρα φεύγει από τη ζωή.

Ο Warrior πριν τον Warrior

Μέσα δεκαετίας 80 και ο Τζιμ Χέλγουιγκ προσπαθεί να κάνει καριέρα στο wrestling. Εμφανίζεται μαζί με τον Στιβ Μπόρντεν (ο Sting) ως ομάδα με το όνομα Freedom Fighters. Τρακαρισμένος αλλά χτισμένος. Βγάζει το μπουφάν του και προκαλεί πανικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα