Οι ηθοποιοί του Twin Peaks κάνουν εκστρατεία για να γυρίσει ο Ντέιβιντ Λιντς! (VIDEO)

20:49 8/4/2015 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταγωνιστές του Twin Peaks θέλουν εξίσου απεγνωσμένα - κι ίσως πιο πολύ- με εμάς τους ταπεινούς φαν της σειράς να επιστρέψει ο Ντέιβιντ Λιντς στη σειρά και να γίνει κανονικά, όπως μας είχαν υποσχεθεί!

Πριν από λίγες μέρες, ο Ντέιβιντ Λιντς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αναβίωση της σειράς Twin Peaks καθώς δεν τα βρήκε στα οικονομικά με το κανάλι, το Showtime.

Η θλίψη στους απανταχού φαν της σειράς ήταν τεράστια και ακόμα και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτή, είτε θα επιστρέψουν είτε όχι, έχουν αναλάβει εκστρατεία για την επιστροφή του Λιντς!

Η ηθοποιός Μάντσεν Άμικ, η οποία υποδυόταν τη Σέλι Τζόνσον, αλλά και άλλοι ηθοποιοί της σειράς, δημιούργησαν ένα σάιτ στο οποίο προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους φαν, για να στηρίξουν τον Λιντς! Μάλιστα σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησαν οι ηθοποιοί προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη φράση «Το Twin Peaks χωρίς τον Ντέιβιντ Λιντς είναι σαν...» κι ο καθένας συμπληρώνει τη φράση, όπως νομίζει! Aπορία πάντως προκαλεί η απουσία του Κάιλ ΜακΛάχλαν από το εγχείρημα, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να υποδυθεί ξανά τον ντετέκτιβ Κούπερ.

Η φράση μεταφέρθηκε και στο Twitter, όπου δημιούργήθηκε το hashtag #SaveTwinPeaks με τους χρήστες να συμπληρώνουν τη φράση με διάφορα ευφάνταστα όπως: «Το Twin Peaks χωρίς τον Ντέιβιντ Λιντς είναι σαν ένας πραγματικά καλός καφές χωρίς καφεΐνη» ή «Το Twin Peaks χωρίς τον Ντέιβιντ Λιντς είναι σαν την Όντρεϊ Χορν ως ελιά».

Πάντως, άλλοι υποστηρίζουν ότι η απώλεια του Λιντς δεν είναι τόσο τραγική καθώς και στην αρχική σειρά είχε σκηνοθετήσει μόλις τα έξι επεισόδια από τα 30 επεισόδια. Παράλληλα, ο έτερος δημιουργός της σειράς, ο Μαρκ Φροστ παραμένει στο εγχείρημα της αναβίωσής της.

Εξάλλου, το Showtime δεν έχει «κλείσει» ακόμα την υπόθεση καθώς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Λιντς ανέφερε ότι ευελπιστεί όλα τα προβλήματα να λυθούν και η σειρά να γίνει κανονικά.

Εμείς απλώς ελπίζουμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα