Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

20:37 8/4/2015 - Πηγή: AEK365

«Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται στην ΑΕΚ να φορέσει τη φανέλα με το μανίκι»... Το ξαναγράφω: «Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται στην ΑΕΚ να φορέσει τη φανέλα με το μανίκι»... Πάμε και μία τρίτη, για να μην πιστέψετε ότι κάνω λάθος: «Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται στην ΑΕΚ

να φορέσει τη φανέλα με το μανίκι»!

Είναι ανέκδοτο, ένα σύντομο ανέκδοτο, που προκαλεί πολύ γέλιο (σε όποιον το πάρει ελαφρά), μα λύπη και δυστυχία σε κάποιον που θα το δει πιο σοβαρά. Σκεφτόμουν να γράψω στον κ.Χαλβατζάκη ότι καλό θα ήταν να λύσει τα απίστευτα προβλήματα που έχει ο σύνδεσμός του, ο οποίος επί της ουσίας εδώ και χρόνια δεν έχει τον παραμικρό λόγο ύπαρξης (άρα ούτε και η μισθοδοσία του), αλλά, όχι, θα έκανα λάθος. Η αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν, δεν είναι δυνατόν να γίνεται με συγκριτικές αξίες.

Στην πρώτη σελίδα του επίσημου site ο θαυματουργός ΕΣΑΚΕ έχει να επιδείξει λιγοστές διαφημίσεις του κεντρικού χορηγού, ΟΠΑΠ και του συνδρομητικού καναλιού, NOVA, που έχει ένα μεγάλο μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Οχι, δεν έχει σημασία, που τόσα χρόνια η Λίγκα του μπάσκετ έχει καταστήσει το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα της χώρας στο χειρότερο επαίτη κρατικής φιλανθρωπίας. Ο ΕΣΑΚΕ έχει έναν κανονισμό. Τον οποίο πρέπει να σέβονται όλοι. Αυτό προβλέπει άλλωστε και η αρχή της ισονομίας. Αρα η ΑΕΚ δεν δικαιούται να φορέσει νέες φανέλες και πολύ περισσότερο καλά κάνει ο ΕΣΑΚΕ που δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην άρνσή του.

Με βάση τον κανονισμό λοιπόν, ο ΕΣΑΚΕ απαγορεύει στην ΑΕΚ να φορέσει τη φανέλα με το μανίκι. (...) {Μα συγχωρείτε διακοπή, που έγραφε στη δεκαετία του '80 η κάρτα της ΥΕΝΕΔ}.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα