Χότζον: Δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θες από το πρώτο λεπτό

13:12 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Αγγλία κέρδισε 3-1 τη Σλοβενία κάνοντας το "4 στα 4" στα προκριματικά του EURO 2016 με τον Ρόι Χότζον να σημειώνει πως δεν μπορεί να κριτικάρει τους παίκτες του για την εμφάνιση του πρώτου μέρους και πως δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θες

από το πρώτο λεπτό.
Σε δηλώσεις του ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χότζον, τόνισε: "Ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θες από το πρώτο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε αλλά δεν βάλαμε γκολ γιατί η Σλοβενία ήταν πειθαρχημένη, καλά οργανωμένη και μας δυσκόλεψε.
Μετά το γκολ του Γουέλμπεκ το παιχνίδι άνοιξε και σε γενικές γραμμές η εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη από αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Θα ήταν καλό να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους αγώνες των προκριματικών. Θα ήταν άδικο να κριτικάρω τους παίκτες μου για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου".
Για την 100η εμφάνιση του Ρούνεϊ με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, ο Ρόι Χότζον δήλωσε: "Ήταν ξεχωριστή βραδιά για τον Ρούνεϊ που έφτασε τις 100 συμμετοχές και το γεγονός ότι βραβεύτηκε από τον Μπόμπι Τσάρλτον. Συνδύασε την 100η του συμμετοχή με γκολ και είμαι ευχαριστημένος για αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα