Χέρι-χέρι Παναθηναϊκός και Ατρόμητος

21:25 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-0
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος και πλέον μοιράζονται τη 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Στο 10' ο Μέντες έφυγε στην κόντρα και έδωσε στον Μπεργκ, που μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, με τον Τσέναμο να μπλοκάρει ενώ στο 12' ο Νάνο εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Ατρομήτου. Στο 31' ο Καπίνο μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Μπρίτο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ταυλαρίδης έπιασε από κοντά την κεφαλιά, όμως δε βρήκε όπως ήθελε την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ. Στο 38ο λεπτό ο Ατζαγκούν έβγαλε τη σέντρα, με τον Σίλντενφελντ να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 41' ο Μέντες κράτησε την μπάλα και έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Τσέναμο να μπλοκάρει.

Στο 50' κι στο 52' τα σουτ των Κλωναρίδη και Ατζαγκούν έφυγαν μόλις άουτ, ενώ στο 58' η μπάλα στρώθηκε στον Δημούτσο, που έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει εκτός. Στο 61' μετά από γύρισμα του Μπρίτο από αριστερά, το σουτ του Νάστου κόντραρε και το γυριστό του Παπαδόπουλου απομάκρυνε με κεφαλιά ο Νάνο, ενώ στο 63' το σουτ του Ζέκα δεν βρήκε στόχο. Στο 69ο λεπτό ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Ούμπιντες, που προτίμησε να κάνει το γύρισμα από δεξιά αντί να τελειώσει τη φάση, με τον Καραμάνο να μην προλαβαίνει και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 76ο λεπτό ο Νάστος έκανε το σουτ από κοντά στην κίνηση, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο, ενώ στο 78' ο Καρέλης έκανε το πλασέ στην κίνηση, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέναμο. Στο 89ο λεπτό ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ναπολεόνι έπιασε την κεφαλιά από κοντά, με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ, ενώ στο 90+3' ο Καπίνο είπε όχι σε πλασέ το Φάμπιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (55' Αμπέιντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν (67' Καρέλης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (90' Λαγός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (66' Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ούμπιντες, Γκαρσία (90' Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79' Μπάλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα