Χάβος: Να έχουμε ηρεμία και υπομονή

15:06 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός εδώ και πέντε αγωνιστικές παραμένει αήττητος και αύριο υποδέχεται την Καλλονή με τον Μάκη Χάβο να ζητά προσοχή και να υποστηρίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να αγωνιστούν με ηρεμία και πολλή υπομονή για να καταφέρουν να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, στην NOVA
-Για την καλή πορεία της ομάδας έως τώρα και την επερχόμενη αναμέτρηση με την Καλλονή: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Καλλονή πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Εμείς προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε

απόλυτα συγκεντρωμένοι. Η Καλλονή είναι καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να δείξουμε την ανάλογη προσοχή. Η ομάδα ανταποκρίνεται και πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ υπομονή».
-Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία και υπομονή. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πρέπει μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα να ξεκινάει το ποδόσφαιρο και όχι να σταματάει. Ο Μανούσος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Καλλονή. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να βρει άλλες λύσεις. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και έπειτα τον αντίπαλο».
-Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει τη νίκη: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Το πιο σημαντικό είναι η υπομονή που θα πρέπει να έχουμε. Είναι πολύ σφιχτή ομάδα και η άμυνά της είναι αυτή που τους έδινε τους βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα