Αντσελότι: Δεν είναι κακό που έχουν φαβορί την Μπάρτσα

14:04 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος για το πρώτο Clasico της καριέρας του και όπως υπογράμμισε το γεγονός ότι οι περισσότεροι θεωρούν φαβορί την Μπαρτσελόνα θα κάνει καλό στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Το κλειδί είναι να δείξουμε τον χαρακτήρα που απαιτείται για να παίξεις ποδόσφαιρο και όχι να κάτσεις πίσω και να αμύνεσαι. Πρέπει να έχουμε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για να πάρουμε το παιχνίδι στην Βαρκελώνη.
Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά έρχεται σε

καλή στιγμή για μας. Έχουμε βελτιωθεί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού μας και προερχόμαστε από μια καλή εβδομάδα".
Όσο για το ποιος πιστεύει πως είναι το φαβορί για την νίκη στο ντέρμπι του "Καμπ Νου", ο Αντσελότι απάντησε: "Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί. Νομίζω ότι όλοι βλέπουν ως φαβορί την Μπαρτσελόνα και αυτό για εμάς δεν είναι κακό πράγμα".
Στην συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας πως "είναι λάθος που ο υπεύθυνος Τύπου προγραμμάτισε την συνέντευξη για τις 15:00, δηλαδή πριν την προπόνηση" και μίλησε για τις προθέσεις του όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα: "Δεν ξέρω το αρχικό σχήμα γιατί πρέπει να δούμε πώς θα πάει η αποψινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας από το ματς με την Γιουβέντους και η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) θα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις μου".
Τέλος σε ερώτηση τι σημαίνει για τον ίδιο ένα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε: "Έχω δει όλα τα Clasicos τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τώρα τα έβλεπα από την τηλεόραση αλλά αύριο δεν θα χρειαστεί να το κάνω. Θυμάμαι ότι τα clasicos ήταν τα αγαπημένα μου παιχνίδια να παρακολουθώ, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Και με την πάροδο του χρόνου, η Ρεάλ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Δεν ξεκίνησε καλά με το Μουρίνιο αλλά στην συνέχεια έχει καλές επιδόσεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έτσι δεν έχω να κάνω πολλά αύριο, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα