Παπαζαχαρίας: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε αντιπάλους

14:04 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 8 αγωνιστικές ο Απόλλων Σμύρνης έχει μόλις 2 νίκες και για αυτό η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάζει ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος όπως σημείωσε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ο οποίος υποστήριξε πως η βαθμολογική εικόνα αδικεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, στην NOVA
-Για τον Απόλλωνα: «Είχαμε μια αλλαγή προπονητή και αυτό πάντα επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές για κάτι παραπάνω στο νέο τεχνικό. Αυτό σημαίνει

ότι όλοι θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Πήραμε έναν βαθμό αν και δεν είμαστε ευχαριστημένοι».
-Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν κοιτάμε αντιπάλους, δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον Πανιώνιο και ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».
-Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση των παιδιών και στο ότι έχουμε αδικήσεις τους εαυτούς μας γιατί έχουμε εάν καλό ρόστερ και η βαθμολογική εικόνα μας αδικεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία οπότε πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξέρουμε τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος δεν έκανε μεταγραφές, έχει κάποιες απώλειες και σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα