Χαρέιντε: Ήρθε η ώρα να χάσει ο Ολυμπιακός

10:27 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Γ. Καραϊσκάκης", η Μάλμε θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί στους "32" του Europa League με τον Άγκε Χαρέιντε να υποστηρίζει πως κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός, στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάνει ένα παιχνίδι στο γήπεδο του και τώρα ήρθε η ώρα να ξανασυμβεί.
Σε δηλώσεις του

ο προπονητής της πρωταθλήτριας Σουηδίας τόνισε: "Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια. Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα παιχνίδι στην έδρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη".
Ο Χαρέιντε συνέχισε λέγοντας πως "έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει".
Η Μάλμε έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις αρχές Νοεμβρίου και μιλώντας για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, ο Χαρέιντε είπε: "Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα