Χάρα: Πιο σημαντική η πρόκριση από το γκολ

15:01 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στη καριέρα του όπως υποστήριξε ο Φράνκο Χάρα ο οποίος σημείωσε πως πιο σημαντική ήταν η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού, Φράνκο Χάρα, στο Novasports:

-Για το γκολ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: "Πολύ πιο σημαντικό από το γκολ, είναι πως προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και όπως λέω πάντα για κάποιον που πηγαίνει σε μια νέα χώρα, είναι σημαντικό να εγκλιματιστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται".
-Για τον αντίκτυπο που είχε στον ίδιο αυτό το γκολ: "Ο κόσμος μου δίνει συγχαρητήρια, μου λέει ευχαριστώ, όμως, πάντα θέλω να επαναλαμβάνω πως το πιο σημαντικό είναι αυτό που κάνει η ομάδα και όχι κάποιος μεμονωμένα. Φυσικά όταν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, είναι σημαντικό".
-Για το αν πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του: "Λόγω του ότι φοράω αυτή τη στιγμή τη φανέλα του Ολυμπιακού, μπορώ να πω πως, ναι, είναι από τα πιο σημαντικά".
-Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: "Είμαι ήρεμος. Περιμένω να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αγώνα με τη σοβαρότητα που πρέπει, όπως κάνουμε σε κάθε αγωνιστική. Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Και να παραμείνουμε στη πρώτη θέση".
-Για το γεγονός πως στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα βρίσκεται ξανά κόσμος: "Ναι, είναι μια πολύ ωραία αίσθηση να ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό μας. Για κάθε παίκτη είναι ωραίο να αισθάνεται την υποστήριξη των φιλάθλων του όταν παίζει σε ένα γήπεδο".
-Για τη κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας: "Πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι. Δεν παίζει ρόλο το γεγονός πως ο Απόλλων είναι από τη Β' Εθνική. Δεν έχει σημασία. Όλες οι ομάδες είναι καλές, τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να ξεχωρίσει η ποιότητα του Ολυμπιακού, χάρη στους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτει και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, όπως όλα τα άλλα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα