Νιόπλιας: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Αναστασίου

13:54 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Νιόπλιας θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αναστασίου, στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, τον οποίο ευχαρίστησε για τη βοήθεια που του προσέφερε στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Νίκος Νιόπλιας, στο Novasports:
-Για το τι περιμένει απ' αυτό το ματς που είναι και το πιο δύσκολο από τη μέρα που ανέλαβε τον Ατρόμητο:

«Καμιά φορά αυτά τα παιχνίδια μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα από τα θεωρητικά εύκολα ματς. Δεν υπάρχουν με τη δεδομένη βαθμολογική κατάσταση του πρωταθλήματος, εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Σας έχω πει όσο καλός είναι ο Παναθηναϊκός, τόσο καλοί είμαστε και εμείς στην έδρα μας. Σίγουρα είναι μια ποιοτική ομάδα, είμαστε όμως και εμείς καλή ομάδα και έτσι όπως το φαντάζομαι, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η έδρα μας είναι πολύ δυνατή και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα... Ίσα-ίσα πιστεύω ότι θα επιστρέψουν μερικοί ακόμα παίκτες και θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει φαβορί».
-Για το αν θα κριθεί ο νικητής του παιχνιδιού από το ποιος θα βρίσκεται στην καλύτερη μέρα: «Κάτι τέτοιο θα γίνει. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να κριθεί σε μια φάση. Έχουν ποιότητα οι δύο ομάδες κι αν μπει ένα γκολ μπορεί να ανοίξει, αλλιώς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
-Για το ότι αναμετρούνται μία από τις καλύτερες άμυνες με μία από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος: «Ε, ωραία! Τότε ας περιμένουμε την Τετάρτη να δούμε τον νικητή, η άμυνα ή η επίθεση (γέλια)! Κι εμείς είμαστε καλοί και στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες που άνα πάσα στιγμή με την ατομική τους ποιότητα μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι, όπως και ο Παναθηναϊκός που έχει μπροστά πολύ καλούς παίκτες».
-Για το πού βλέπει ότι υπερτερεί ο Παναθηναϊκός: «Και να το γνωρίζω δεν θα το πω. Είναι ένα όπλο που πρέπει να το δω, να το μελετήσω και να αποφασίσω πώς θα παίξουμε γιατί ποτέ ένα παιχνίδι ποτέ δεν είναι ίδιο με το άλλο. Θα καθίσουμε να μελετήσουμε τον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα είναι διαφορετική τόσο η ενδεκάδα (σ.σ. σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανθρακικό) όσο και η τακτική κλπ».
-Για τη γνώμη του για τον Γιάννη Αναστασίου: «Έχω να τον δω πολύ καιρό, αλλά τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Θα γυρίσω πολλά χρόνια πίσω... Ήμασταν δωμάτιο 2,5 χρόνια στον ΟΦΗ σαν ποδοσφαιριστές. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία, εγώ σαν «10», αυτός σαν σέντερ φορ. Έπειτα συναντηθήκαμε, και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, όταν άρχισα την προπονητική μου καριέρα. Δέκα-δεκαπέντε μέρες ερχόταν κάθε πρωί στον Άγιαξ, με έπαιρνε με το αυτοκίνητό του, με έβαζε στα αποδυτήρια του Άγιαξ, με έβαζε στην προπόνηση... Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος και θα δούμε ποιος θα κερδίσει».
-Για το ότι γνωρίζονται και από τακτικής άποψης: «Πολύ καλά. Γνωριζόμαστε πολύ καλά».
-Για τις αναμνήσεις που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό: «Αυτά μένουν στην ιστορία. Πέρασα αξέχαστα χρόνια, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής στον Παναθηναϊκό. Όπως, όμως συνέβη και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες μου. Τι να ξεχάσω; Τα 16 χρόνια στον ΟΦΗ; Κάποια στιγμή θα παίξω και αντίπαλος. Ή τα δύο χρόνια με τη Χαλκηδόνα; Παντού και πάντα θέλω να περνάω καλά. Αν δεν περνάω καλά δεν υπάρχει και λόγος να μένω».

Keywords
Τυχαία Θέματα