Πελεγκρίνι: Αν παίξουμε 11 εναντίον 11 έχουμε πιθανότητες

14:28 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο "Καμπ Νου", η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να ανατρέψει, κόντρα στη Μπαρτσελόνα, το 1-2 του πρώτου αγώνα για να προκριθεί με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να υπογραμμίζει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει ελπίδες για την ανατροπή, αρκεί να παίξει 11 εναντίον 11.
Στα τρία τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έχουν αποβληθεί με τον Χιλιανό τεχνικό να δηλώνει: "Είναι σημαντικό για εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη κερδίζοντας τη Μπαρτσελόνα και αυτό θα είναι το μεγάλο μας τεστ.

Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Δεν αντιμετωπίζουμε μια εύκολη αντίπαλο, αν όμως παίζουμε 11 εναντίον 11, το παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό από το πρώτο. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν αδύνατον να τα καταφέρεις. Δεν υπονοώ κάτι για τον διαιτητή, αφού ήταν σωστή η απόφαση (σ.σ. η αποβολή του Νασρί στο πρώτο παιχνίδι".
Επίσης, ο Πελεγκρίνι είπε πως "πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Για ένα μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, η Μπαρτσελόνα έλεγξε το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να παίξουμε 11 εναντίον 11 και να έχουμε μια ομάδα που να μπορεί να παίξει όπως στο δεύτερο ημίχρονο.
Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τη μπάλα από τη Μπαρτσελόνα, γιατί κυριαρχεί στη κατοχή της μπάλας απέναντι σε όλους. Πρέπει να κρατάμε τη μπάλα όσο την έχουμε στα πόδια μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Μπαρτσελόνα, κρατώντας τη μπάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα