Χαμόγελα για τον μέσο Ρούνεϊ

11:50 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι κόντρα στην Οτελούλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αιφνιδίασε τους πάντες με την απόφαση του να τοποθετήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στην μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Άγγλο επιθετικό να ανταποκρίνεται στα νέα του καθήκοντα πετυχαίνοντας μάλιστα και το δεύτερο γκολ στην νίκη με 2-0.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ", ο Ρούνεϊ τόνισε: "Όταν ήμουν πιο νέος έπαιζα

συχνά εκεί. Παίρνω πολύ την μπάλα σε αυτή την θέση. Πρέπει βέβαια και να μαρκάρω, κάτι που μου ζήτησε και ο προπονητής και δεν είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω μετά χαράς. Αν ο προπονητής πιστεύει ότι πρέπει να παίζω εκεί, τότε θα το κάνω. Δεν με ενοχλεί καθόλου". Όσο για το παιχνίδι με την Οτελούλ, ο Άγγλος επιθετικός δήλωσε: "Κάναμε σωστά την δουλειά μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμύνθηκαν καλά και, απροσδόκητα, μας πίεσαν αρκετά ψηλά. Νικήσαμε όμως με 2-0 και αν νικήσουμε και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, θα περάσουμε ως πρώτοι από τον όμιλο".

Από την πλευρά του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναφερόμενος στην απόφαση του να βάλει τον Ρούνεϊ στην μεσαία γραμμή τόνισε: "Πιστεύω ότι ήταν φανταστικός στο κέντρο του γηπέδου. Πρόσεχε τους παίκτες που ήταν γύρω του, οι επιλογές του στις μεταβιβάσεις ήταν πάρα πολύ καλές επομένως τα πήγε πραγματικά καλά απόψε. Είναι δύσκολο να πω αν θα παίξει στην ίδια θέση απέναντι σε πιο δυνατό αντίπαλο. Αυτό που έκαναν απόψε οι αντίπαλοι μας ήταν να αμυνθούν καλά και να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις επιθέσεις μας. Επομένως δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά του έχω εμπιστοσύνη για να τον ξαναβάλω στην ίδια θέση. Απλά προσπαθούμε να οργανωθούμε στην μεσαία γραμμή εξαιτίας των τραυματισμών καθώς και ο Κάρικ και ο Κλέβερλι είναι εκτός μάχης".

Keywords
Τυχαία Θέματα