«Άτακτο» το φαβορί των Ρεπουμπλικάνων

11:30 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ατακτούλης είναι απ'ό, τι φαίνεται το φαβορί των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα για την προεδρία, Χέρμαν Κέιν καθώς τρεις γυναίκες που είχαν κατά το παρελθόν συνεργαστεί μαζί του, τον κατηγορούν σήμερα για «ανάρμοστη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας».

Ο Χ.Κέιν είχε θεωρηθεί ως «ανερχόμενη δύναμη» των Ρεπουμπλικάνων και «δυνατό χαρτί» του Tea Party. Τουλάχιστον ως τώρα.

Τα προβλήματα για τον 65χρονο Αφροαμερικανό υποψήφιο, που προωθεί τον εαυτό του ως αυτοδημιούργητο πολιτικό ξεκίνησαν όταν η ειδησεογραφική

ιστοσελίδα Politico έγραψε ότι στο παρελθόν έφτασε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τουλάχιστον δύο γυναίκες που τον κατηγορούσαν για σεξουαλική παρενόχληση την εποχή που εκείνος ήταν πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων.

Εκείνος δήλωσε ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά οποιονδήποτε. Ωστόσο, έπειτα από αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «New York Times», παραδέχτηκε ότι έφτασε όντως σε συμβιβασμό με μία γυναίκα που τον είχε κατηγορήσει για ανάρμοστες χειρονομίες.

Την Πέμπτη μία τρίτη γυναίκα κατηγόρησε τον Χ.Κέιν ότι την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ένωσης εστιατορίων της είχε κάνει παρόμοια «ανάρμοστα» σχόλια, μιλώντας για το πόσο όμορφη είναι και καλώντας την στο διαμέρισμά του.

Η ίδια δήλωσε ότι επέλεξε να μην ασκήσει μήνυση εναντίον του, επειδή άρχισε να έχει λιγότερες επαφές με τον Χ.Κέιν.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, ο κ. Κέιν δήλωσε σε δημόσιες εκδηλώσεις ότι ενδέχεται να δούμε και άλλες αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του, καθώς αυτή η φρικιαστική καμπάνια σπίλωσης εναντίον του συνεχίζεται» δήλωσε ο εκπρόσωπος του πολιτικού, Τζ.Ντ.Γκόρντον.

Η καμπάνια του αντιπάλου του, Ρεπουμπλικάνου, Ρικ Πέρι, άφησε να εννοηθεί ότι η ιστορία διοχετεύτηκε από το στρατόπεδο του έτερου αντιπάλου, Μιτ Ρόμνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα