«Χ»αμένοι και οι δύο

20:04 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

Πλέι-οφ Football League

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Σμύρνης - Ολ. Βόλου 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ριζούπολη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ολ. Βόλου με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να μπουν με το «δεξί» στα πλέι-οφ.
Δυνατό ματς έγινε στη Ριζούπολη, με τον διαιτητή να δείχνει μέσα σε 15 λεπτά τέσσερις κίτρινες κάρτες και μετά από μεγάλη... ανοχή σε δυνατές μονομαχίες. Οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους περισσότερο στην Θεσσαλονίκη,

περιμένοντας «στραβοπάτημα» του Ηρακλή, αλλά και στο να μην δεχθούν γκολ και έτσι έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλοί τραυματισμοί και οι συχνές αλλαγές δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν κινδύνους. Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Τελευταία φάση στο ματς, μία κεφαλιά του Τζιώρα στις καθυστερήσεις που δεν βρήκε στόχο.

Απόλλων Σ. (Α. Βοσνιάδης): Ταΐρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο(57' Βασιλαντονόπουλος), Σουάνης, Ανγκούλο(58' Φαρινόλα), Λαγός(62' Καραδέμητρος), Τζιώρας

Ολυμπιακός Β. (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς(88' Καρράς), Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης(75' Σκοπελίτης), Μπαλντοβαλίεφ(60' Διαμαντόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα