«Αγκάλιασε» τα πλέι οφ ο Αστέρας

19:09 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 32η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Στυλιάρας

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Αστέρας που επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού και έκανε ένα ακόμα βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ιγκόρ με τον Αστέρα

να απαντά με σουτ του Μπαντιμπανγκά δύο λεπτά μετά. Ο Κουρμπέλης στο 9' είχε μια καλή προσπάθεια ενώ στο 38' ο ίδιος παίκτης από ιδανική θέση δεν βρήκε στόχο. Λίγο μετά (40') ο Μπαντινμπαγκά σέντραρε αλλά ο Μπαράλες δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά. Στο 42' ο Παπαγεωργίου σε ένα διώξιμο το λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβασε ταχύτητα. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο 52' όταν μετά από κεφαλιά του Μπαντιμπανγκά ο Μελίσσης έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή και επτά λεπτά μετά ο Μάσα βγήκε μόνος του με τον Αθανασιάδη αλλά αντί να εκτελέσει επιχείρησε πάσα και σπατάλησε τη φάση. Τελικά το γκολ ήρθε στο 68' με ωραία κεφαλιά του Μπαράλες. Ο σκόρερ στο 73' σέρβιρε με τακουνάκι για τον Ρόλε που έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 82' με τον Τζάνη που πέρασε και τον Κοσίτσκι και πλάσαρε σωστά από πλάγια θέση. Στις καθυστερήσεις ο Πανθρακικός έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Ποτουρίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (58'Νίκο Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χοσέ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ντε Σόουζα, Χρήστου, Χασομέρης (64'Τζάνης)

Keywords
Τυχαία Θέματα