Μποροβήλος: Λειτουργούν εκ του πονηρού...

10:38 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

Την άποψη ότι όποιος βάζει «φωτιές» για τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης με τον Ηρακλή, λειτουργεί εκ του πονηρού, εξέφρασε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στην περιβόητη υπόθεση του υποβιβασμού του Ηρακλή το 2011, από την οποία ευνοήθηκαν οι Αρκάδες και παρέμειναν στην κατηγορία, τονίζοντας

ότι δεν γινόταν να γίνει κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ο «Γηραιός» είχε δύο φορές πλαστή ενημερότητα.

Αναλυτικά:

«Ο λόγος για τον οποίο βγήκα, είναι ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Ο Ηρακλής και ο Αστέρας έχουν καλές σχέσεις, είναι δύο άριστα σωματεία και θα γίνουν δύο πολύ ωραία παιχνίδια. Όποιος βάζει "φωτιές" το κάνει εκ του πονηρού. Ο Αστέρας δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τον Ηρακλή. Θυμίζω πως ο Ηρακλής είχε δύο φορές πλαστή ενημερότητα. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Όποιος το λέει διαφορετικά λέει ψέματα.

Υπάρχει μια διαστρέβλωση της αλήθειας και μάλιστα μεγάλη. Είναι γεγονότα αυτά. Η ιστορία είναι είτε υποκειμενική, είτε αντικειμενική. Εδώ όμως δεν μιλάμε για ιστορία, μιλάμε για γεγονότα. Και αυτό δεν αλλάζει. Αν τώρα κάποιοι θέλουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, τι να πω. Θα πω και το άλλο. Ο Ηρακλής είναι τώρα εδώ που είναι. Αν δεν γινόταν τότε όλα αυτά, θα έπαιζε Α' Εθνική;

Εγώ αυτά είχα να πω, τον Ηρακλή θα τον περιμένει η απόλυτη φιλοξενία. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο διαιτητής να μην γίνει πρωταγωνιστής».

Keywords
Τυχαία Θέματα