Το όνειρο της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα

10:38 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ήρθαν για Αλμέιδα", γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα, τονίζοντας: "Η ΑΕΚ έδειξε ήδη έτοιμη για μεγάλα πράγματα, αλλά δρομολογούνται κινήσεις εκτόξευσης. Οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου φορ ήταν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ατρόμητο. Έμειναν στην Αθήνα

για συνάντηση και με τον Μελισσανίδη χθες". Στα μπασκετικά σημειώνεται πως η ΑΕΚ "επιμένει για Μαλίκ Χέρστον. Διαρκείς επαφές με τον Αμερικανό παικταρά που θέλει ο Σάκοτα".


SPORTDAY

Για τον Αλμέιδα γράφει και η SD: "Του τα σκάει!", τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Πρόταση 800.000 ευρώ στον Ούγκο Αλμέιδα. Θέλει περισσότερα ο Πορτογάλος, δεν εγκαταλείπει η Ένωση".

LIVE SPORT

Πρώτο θέμα είναι η ΑΕΚ και σήμερα στη LS με τον Ούγκο Αλμέιδα να δεσπόζει: "Εντολή για Αλμέιδα. Άνοιξε η όρεξη στον Μελισσανίδη που ζήτησε από τον Μιλοβάνοβιτς να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει άμεσα στην ΑΕΚ τον Πορτογάλο σταρ. Θέλει να δει την ομάδα να παίρνει το Κύπελλο ο Τίγρης και αποφάσισε να τα δώσει όλα για τον "Killer" Ούγκο. Σε ανοιχτή γραμμή οι δύο πλευρές. Στα 500-600 χιλιάρικα ετησίως το κασέ του. Στα σκαριά άλλες δύο μεταγραφές".


GOAL

Και στο Goal είναι πρώτο θέμα η ΑΕΚ: "Όνειρο η κούπα", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να επιστρέψουν μόνο μέσω του πρωταθλήματος, αλλά ο κρυφός πόθος τους είναι να φτάσουν μέχρι το τέλος και στο Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα