Μπενίτεθ: Να πείσουμε με την εικόνα μας

21:13 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση για την Τσέλσι με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο καθώς ηττήθηκε 3-1 από την Γουέστ Χαμ με τον Ισπανό τεχνικό να στέκεται στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και να υπογραμμίζει πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πρέπει να πείσει τους απογοητευμένους φίλους της με την βελτίωση της εικόνας της.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 2-3 γκολ,

αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Όταν ελέγχεις το ματς και κάνεις τόσες φάσεις πρέπει να σκοράρεις. Στο δεύτερο μέρος μετά το γκολ της ισοφάρισης που ήταν αμφιλεγόμενο όλα άλλαξαν. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση. Είχαμε, βέβαια, και πάλι κάποιες ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και πάλι. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε. Έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα. Για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας θα πρέπει να τους πείσουμε με την εικόνα μας στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα