ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Διαμαρτύρεται ο Ερμής...

Τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από τον Λαγκαδά, όπου επικράτησαν του τοπικού Ερμή με 82-84, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης.


Ο Ερμής Λαγκαδά υποστηρίζει πως ο Νίκος Κατσαρές, ο οποίος σημείωσε το καλάθι της νίκης για τα Τρίκαλα, υπέπεσε σε βήματα 1.3'' πριν από το τέλος της αναμέτρησης και για τον λόγο αυτό κατέθεσαν ένσταση. "Το ΔΣ του Ερμή είναι αηδιασμένο από την απίστευτη αδικία

που υπέστη με τη διπλή παράβαση που υπέπεσαν οι διαιτητές 1.3’’ πριν από τη λήξη του αγώνα όπου δεν σφυρίχτηκαν τα 4 βήματα που έκανε ο Κατσαρές, ο οποίος στη συνέχεια πέτυχε εκπρόθεσμο καλάθι. Η ευθύνη του διαιτητή Μαγκλογιάννη είναι τεράστια και θα πρέπει όταν δει το βίντεο του αγώνα να αποσυρθεί για πάντα. Ο Ερμής Λαγκαδά θα απαιτήσει τη δικαίωσή του με την ένσταση που κατέθεσε. Σε αντίθετη περίπτωση θα σκεφτεί πολύ σοβαρά τη μετέπειτα πορεία του σε έναν τέτοιο χώρο, όπου ο καθένας θα μπορεί ελαφρά την καρδιά να τον καταδικάζει!!!", αναφέρει η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα