Με Καλαντζής ο Αστέρας

20:22 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ξάνθη προηγήθηκε από τα... αποδυτήρια, ο Αστέρας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 68', αλλά λίγα λεπτά μετά ισοφάρισε με γκολ του Καλαντζή. Κακό το ματς στα Πηγάδια, με λίγες ευκαιρίες και κακό ρυθμό.

Το ματς

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ξάνθη στο παιχνίδι, καθώς με το...καλημέρα κατάφερε να πετύχει γκολ,

με τον Ονουάτσι στο 2ο λεπτό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, μετά από κόρνερ του Μάνταλου και να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια η Ξάνθη προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Λοντίγκιν και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια απειλητική στιγμή στα καρέ των γηπεδούχων.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με τον Ονουάτσι, όμως, να σπαταλά στο 50' την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Το παιχνίδι κυλούσε υπέρ τον Ακριτών και τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους, όταν η ομάδα της Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Ουσέρο στο 68'. Η αντίδραση, όμως, του Αστέρα ήταν εξαιρετική και στο 72΄κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Καλαντζή, ο οποίος μετά από σέντρα του Καρντάσιο έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, έμεινε η ισοπαλία.

Ξάνθη (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος (82' Νάκας), Μαρσελίνιο, Μαρίν (60' Πλατέλλας), Ονουάτσι (73' Μαρκόφσκι), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης,

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Καστέλς, Ρούσσης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (59' Καλαντζής), Φραγκουλάκης (46' Καρντάσιο), Ναβάρο (77' Άλβαρεζ), Γκάμπριελ

Keywords
Τυχαία Θέματα