Μπενίτεθ: Για να πετύχεις πρέπει να πείσεις

15:51 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι συζητήσεις για την παραμονή του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι συνεχίζονται με τον Ράφα Μπενίτεθ να συμβουλεύει τον διεθνή μεσοεπιθετικό λέγοντας πως ο καλύτερος τρόπος για να πείσεις τους ιθύνοντες είναι μέσα από τις εμφανίσεις σου στο γήπεδο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις αυτό που θέλεις είναι να πείσεις με τις εμφανίσεις σου στο γήπεδο. Για έναν παίκτη είναι πολύ πιο εύκολο από ότι για έναν προπονητή. Για τον τεχνικό, εξαρτάται από

άλλους ανθρώπους. Για τον ποδοσφαιριστή είναι απλό. Μπορεί να μπει στο γήπεδο και να δείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος. Έτσι από εκεί και πέρα κάθε συζήτηση θα είναι ευκολότερη. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η απάντηση είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στο γήπεδο".
Για τον Λάμπαρντ, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Ο Λάμπαρντ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που έχει ποιότητα, εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί και μπορεί να την βοηθήσει στο σκοράρισμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα