Γύρισε την πλάτη στην Εθνική ο Αμπντούν

14:14 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Σε λίγες μέρες στην Νότιο Αφρική ξεκινά μια πολύ σημαντική διοργάνωση, το Κόπα Άφρικα με τον Τζαμέλ Αμπντούν ωστόσο, αν και είχε κληθεί από την Εθνική Αλγερίας, να αποφασίζει να μείνει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "lebuteur", ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση γιατί θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για πέντε εβδομάδες.

Δεν είναι σωστό να πάρω την θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερο σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Κόπα Άφρικα. Η υγεία μου είναι πάνω από όλα και από την Εθνική. Για αυτό γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε στο μέλλον να μην αντιμετωπίσω τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου. Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η Ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοήσουν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δυο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά την φανταστική αυτή διοργάνωση, όπως είναι το Κόπα Άφρικα".

Keywords
Τυχαία Θέματα