«Μπαρτσελόνα, η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

13:21 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη στο "Σαν Σίρο" Μίλαν και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν με έπαθλο την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να παραδέχεται για την πρώην ομάδα του πως είναι η καλύτερη στον κόσμο και να υποστηρίζει πως το "διαζύγιο" ήταν η καλύτερη λύση για όλους.

Ενόψει του παιχνιδιού, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα παίξουμε απέναντι στην

καλύτερη ομάδα στον κόσμο χωρίς αμφιβολία. Ακόμα και όταν έφυγα από εκεί, ήξερα πως άφηνα την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Για μένα και για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, πιστεύω πως η καλύτερη λύση ήταν να αποχωρήσω. Με βάση τα αποτελέσματα και από τις δυο πλευρές, ήταν η καλύτερη λύση. Για μένα, είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος όταν παίζεις. Αν είσαι χαρούμενος, είναι πιο εύκολο για σένα. Ο τρόπος που νιώθεις εκτός γηπέδου είναι ίδιος με αυτόν που νιώθεις εντός γηπέδου. Υπέφερα εκεί στο τέλος, επομένως η καλύτερη επιλογή ήταν να φύγω. Φέρθηκα σαν άντρας, βρήκαμε λύση και έφυγα".

Όσο για την μετακίνηση του στην Μίλαν, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Πιστεύω πως η Μίλαν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον οποίο έχω αγωνιστεί. Ένιωσα σαν το σπίτι μου από την πρώτη κιόλας μέρα, με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Κάποιοι είπαν πως ήταν αδύνατον να γίνει αυτή η μετακίνηση μετά που έπαιξα στην Ίντερ, αλλά ήδη είχα πάει από την Γιουβέντους στην Ίντερ και πιστεύω πως εκείνο ήταν πιο δύσκολο. Το παρελθόν και το μέλλον δε με απασχολούν. Απλώς προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να επιτυγχάνω αποτελέσματα για τον εαυτό μου και την ομάδα που εκπροσωπώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα