Φατί: Εχουμε παίκτες ηγέτες

Ο Αρης πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ρικάρντο Φατί πιστεύει πως οι κίτρινοι μπορούν να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς έχουν πολλούς παίκτες - ηγέτες στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά ο άσος του Αρη μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero:

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι ο προπονητής και τις οδηγίες που είχαν, δήλωσε: "Ήταν το πρώτο πραγματικό

παιχνίδι για τον προπονητή μας και μου είπε απλά να κάνω το παιχνίδι μου αλλά να είμαι πολύ προσεκτικός στα αμυντικά μου καθήκοντα.

Εγώ προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, είναι γνωστό ότι μου αρέσει να τρέχω στο γήπεδο, να ανεβαίνω ψηλά και να προωθώ το παιχνίδι εκτός από τα αμυντικά μου καθήκοντα και ο κόουτς δεν με περιόρισε στο παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα στο τέλος και τώρα πάμε για την νίκη με τον Πανιώνιο".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: "Πιστεύω ότι τώρα θα πάμε καλύτερα, η ομάδα χρειάζεται νίκες, πρέπει να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά, παίζουμε τώρα εκτός με Πανιώνιο και μετά με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, όλα τα παιχνίδια απαιτούν μεγάλη προσοχή. Είναι μια νέα αρχή για την ομάδα και θέλουμε να πάμε καλύτερα στην συνέχεια".

Για το γεγονός ότι είναι πλέον αρχηγός του ’ρη, είπε: "Ίσως για πολλούς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες ευθύνες αλλά εγώ αισθάνομαι όμορφα. Δεν αισθάνομαι μεγάλο βάρος αλλά πρέπει όλη η ομάδα να είναι ενωμένη και ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Προσωπικά θέλω να είμαι παράδειγμα μέσα στο γήπεδο για τους συμπαίκτες μου αλλά ο ’ρης έχει πολλούς ηγέτες, ο Σανκαρέ είναι ηγέτης στην άμυνα, ο Καστίγιο στην επίθεση και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Τέλος για την απόδοση του νεαρού Γιαννιώτα, ο Ρικάρντο Φατί ανέφερε: "Είναι ενθουσιώδης παίκτης, έχει όρεξη για ποδόσφαιρο και θέλει να δείξει την αξία του. Είναι πρωταθλητής με την 2η ομάδα και είναι φυσιολογικό τώρα να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, δεν είναι όμως ο μόνος καθώς ο ’ρης μπορεί να υπολογίζει και σε άλλα παιδιά, όπως ο Κατίδης και ο Αγτζίδης.

Ο Γιαννιώτας είναι γρήγορος, δεν φοβάται, έχει καλή ψυχολογία και τρέχει για την ομάδα, αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και δουλεύει σκληρά θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ο ’ρης πάντως μπορεί να πάρει πολλά και από τους άλλους νεαρούς της ομάδας στην συνέχεια, ο ’ρης θα μπορεί σύντομα να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα