Λισγάρας: Είμαστε μια γροθιά

11:55 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με εκτός έδρας βαθμό κόντρα στον Ατρόμητο ξεκίνησε η πορεία του Λεβαδειακού στην Super League και τώρα για την ομάδα της Βοιωτίας ξεκινά ένας μαραθώνιος με συνεχείς αγώνες Τετάρτη-Κυριακή και τον Χρήστο Λισγάρα να υποστηρίζει πως μπορούν να τα καταφέρουν καθώς, όπως είπε, όλοι στην ομάδα είναι μια γροθιά.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6 ο σκόρερ του Λεβαδειακού στο 1-1 με τον Ατρόμητο μίλησε για
- Την πρεμιέρα του Λεβαδειακού:

"Μετά από τρεις μήνες καταφέραμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Όλοι οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε στην Σούπερ Λίγκα και ήμασταν μια γροθιά, κάτι που φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας φαίνονται στο γήπεδο".
- Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και είχαμε δουλέψει αρκετά στο πώς θα κατέβουμε να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι".
- Το "βαρύ" πρόγραμμα του Λεβαδειακού: "Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει 25-26 παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν Τετάρτη-Κυριακή. Όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε μια γροθιά. Μπορεί να μην παίξω εγώ σε έναν αγώνα και θα παίξει κάποιος άλλος και θα πάμε καλά. Όλοι είμαστε ισάξιοι".
- Τους προσωπικούς του στόχους: "Πρώτα από όλα θέλω να πάει καλά η ομάδα μου και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Σούπερ Λίγκα έχει μεγάλη διαφορά από την Football league. Έχει να κάνει με τον ρυθμό στους αγώνες, παίζεις με πιο ποιοτικούς παίκτες και παίζεις σε καλύτερα γήπεδα".
- Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν ανοιχτό, είχε φάσεις και το χάρηκε ο κόσμος. Δεν είχε καμία σχέση με τα ντέρμπι που είχαμε δει στο παρελθόν ανάμεσα στις δυο ομάδες".
- Το φαβορί του τίτλου: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και το δείχνουν την φετινή σεζόν, όμως ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να μπει κάποια ομάδα σφήνα, όμως ίσως στο μέλλον τα καταφέρει".
- Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό: "Αυτή την στιγμή ομάδα μου είναι ο Λεβαδειακός. Εδώ παίζω, εδώ θέλω να τα δώσω όλα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον".
- Τις κλήσεις του Σάντος παικτών από μικρομεσαίες ομάδες: "Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής, όταν καλούνται παίκτες από μικρομεσαίες ομάδες. Μας δίνει επιπλέον κίνητρο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μήπως κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα