Μπαρτομέου: Κανείς δεν θα αγγίξει την Μασία

07:59 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την απόφαση της FIFA να επιβάλλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την ακαδημία της ομάδας, την "Μασία", τα έβαλε με την FIFA και υπογράμμισε πως θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και στην συνέχεια θα προσφύγει στο CAS.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, τόνισε: "Εδώ

στην Μπαρτσελόνα έχουμε την Μασία. Είμαστε ο σύλλογος που επιδιώκει την τελειότητα. Είμαστε ο σύλλογος που βάζει τα στάνταρ για τους άλλους συλλόγους.
Η FIFA πιέζει μια μέθοδο που είναι δοκιμασμένη και αποδίδει 35 χρόνια τώρα. Ξέρουν πως όλα γίνονται σωστά, είχαμε τον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Τσάβι, οι οποίοι ήταν μια χρονιά πρώτος, δεύτερος και τρίτος για την Χρυσή Μπάλα.
Θέλουμε όλους τους φιλάθλους και τα μέλη μας να δείξουν συμπαράσταση. Το σύστημα της Μασία είναι κάτι που δεν θα αγγίξουν. Δεν θα αλλάξει κάτι και θα αντεπιτεθεί σε αυτή την επίθεση που δέχεται.
Δεν κάναμε τίποτα λάθος, προσπαθούμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Νομίζουμε όμως πως υπάρχουν άνθρωποι που επιτίθενται στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να μας καταστρέψουν".
Σε ερώτηση αν πιστεύει πως πίσω από αυτή την ιστορία αλλά και την ιστορία με το κόστος μεταγραφής του Νεϊμάρ κρύβεται η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπαρτομέου αρνήθηκε να απαντήσει. Παράλληλα όταν ρωτήθηκε για τον Μαρκ Τερ Στέγκεν είπε πως "δεν ξέρω ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας μας την επόμενη σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα