Καθάρισε την πρόκριση η Βασιλεία

00:04 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέικομπς Παρκ

Άλμα πρόκρισης για τη Βασιλεία, που καθάρισε με 3-0 τη Βαλένθια.

Στο 11ο λεπτό η Βασιλεία ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Σεντέρος στον Ντέιβιντ Ντεγκέν, ενώ στο 17' ο Γκουαΐτα πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Ντουρο και Στόκερ. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Σχαρ έξυσε το δοκάρι του Γκουαΐτα, ενώ στο 27' ο κίπερ της Βαλένθια είπε όχι σε σουτ του Ντιέ. Τελικά στο 32ο λεπτό

η Βασιλέια πήρε κεφάλι στο σκορ με όμορφο διαγώνιο σουτ του Ντελγάδο έξω από την περιοχή. Στο 37' ο Αλκαθέρ βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά έκανε κακό κοντρόλ και ο Σομέρ τον πρόλαβε κι έτσι στο 39' ο Στόκερ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Ντελγάδο με προβολή από κοντά, έκανε το 2-0. Η Βαλένθια είχε μεγάλη ευκαιρία στο 45+2' με τον Καρτάμπια να αστοχεί σχεδόν εξ επαφής.

Στο 48ο λεπτό μετά από σέντρα του Φεγκουλί ο Αλκαθέρ δεν βρήκε για λίγο την μπάλα, ενώ στο 50' ο Βάργκας έχασε απίστευτη ευκαιρία εξ επαφής. Στο 55ο λεπτό ο Ζομέρ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βάργκας, ο οποίος στο 69' έπιασε την κεφαλιά από κοντά, χωρίς να βρει στόχο. Στο 78ο λεπτό ξανά ο Βάργκας έχασε απίστευτη ευκαιρία για τη Βαλένθια και στις καθυστερήσεις η Βασιλεία έκανε το 3-0 σε όμορφη κόντρα με τον Στόκερ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζομέρ, Φ.Ντεγκέν (46' Φράι), Σχαρ (72' Εμπολό), Σάουρο, Αλίγι, Ντ.Ντεγκέν, Ντιέ, Ντελγάδο (58' Ελνενί), Στόκερ, Ντίας, Τζάκα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέιρα, Ματιέ, Σεντέρος (25' Μπαραγάν), Φεγκουλί, Μπερνάτ, Καρτάμπια (70' Πιάτι), Παρέχο, Κεϊτά, Αλκαθέρ, Βάργκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα