Μπάντοβιτς: Φεύγω και …αύριο

19:01 13/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Μπόζιντρα Μπάντοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η Κέρκυρα βρίσκεται άδικα στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να φύγει και ...αύριο, εφόσον αυτό έκανε καλό στην ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο των Φαιάκων και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Ατρόμητος είναι μια δύσκολη

ομάδα, αήττητη. Σε θέμα τακτικής θα δούμε πώς θα πρεσάρουμε, είναι σημαντικό να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση, ώστε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Να λειτουργήσουμε σωστά -τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά- για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας.

Για το αν ο προσεχής αγώνας είναι «τελικός» για την ομάδα του, πρόσθεσε: «Όπως ήρθαν τα πράγματα, μπορείς να το πεις. Δεν μου αρέσει και δεν περνάω στους ποδοσφαιριστές μου το... τελεσίδικο του "πρέπει να κερδίσουμε". Aυτό που θέλω είναι να τα δώσουν όλα, απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να έχουν το πάθος που είχαν στα περισσότερα παιχνίδια - πλην εκείνων με Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Έχουν δυνατότητες και το μόνο που απομένει είναι το αποτέλεσμα. Μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα και οι παίκτες θα μπορέσουν πιο εύκολα να δείξουν, αυτά που βγάζουν στις προπονήσεις». Αναφορικά με τον Κώστα Μήτρογλου και το πώς αναμένεται να τον αντιμετωπίσει, είπε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με φοβερή αίσθηση του γκολ, ο οποίος, μέσα στην περιοχή, ανά πάσα στιγμή, μπορεί, από μισή ευκαιρία, να κάνει τη ζημιά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ωστόσο δεν είναι μόνο ο Μήτρογλου. Σύμφωνοι, ως τώρα, είναι ένας παίκτης - κλειδί για τον Ατρόμητο, αλλά υπάρχει όλη η ομάδα. Υπάρχουν τρόποι να τον αντιμετωπίσουμε, με ομαδική και ατομική τακτική». Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φημολογία για πιθανή αποχώρηση του σε περίπτωση που χάσει η ομάδα του από τους «κυανόλευκους», ισχυρίστηκε: «Εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Ξέρω τι κάνω και πιστεύω σ' αυτό. Μπορεί τα αποτελέσματα ακόμη να μη μας έχουν βγει. Αλλά η δουλειά που κάνουμε -και το ξέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές- είναι καλή και δουλέψαμε πολύ από την πρώτη μέρα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι παίκτες να είναι καλά. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος και ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, έχω ισορροπία. Δεν αλλάζει τίποτα. Είμαι έτοιμος και να φύγω αύριο και σε πέντε χρόνια! Θα είναι άδικο και για μένα και για τους παίκτες, αλλά ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εύχομαι, ωστόσο, όλα να πάνε καλά, καθώς είμαι ευτυχισμένος εδώ που είμαι και πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με εξαιρετικούς επαγγελματίες». Για τους πολλούς τραυματισμούς, υποστήριξε: «Είμαστε πολύ άτυχοι, απ' τις αρχές της σεζόν. Δεν αναφέρομαι στις θλάσεις, που δεν είχαμε πολλές. Αλλά στις περιπτώσεις του Τσίγκα, του Μίχου, του Παρασκευαϊδη, του Μπουκουβάλα, τώρα του Λαμπρόπουλου. Παίκτες, που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δυστ

Keywords
Τυχαία Θέματα