Παίζει μόνος του ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού

Στο κυνήγι της διαδοχής της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό και την πρωτοκαθεδρία στους πράσινους, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ φαίνεται πως παίζει χωρίς αντίπαλο, ειδικά μετά και τις σημερινές (13/10) εξελίξεις που προέκυψαν μετά το ραντεβού των εκπροσώπων της "Axiom Capital" με τους δικηγόρους του Τζίγκερ. Ο Πρίγκιπας ήταν και είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει το Τριφύλλι και την επόμενη Παρασκευή (21/10) έρχεται στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει με τον Βαρδινογιάννη και την επομένη να παρακολουθήσει

την ομάδα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Στα σχέδια του Σαουδάραβα επενδυτή και η μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα από το επόμενο καλοκαίρι!

Σε θέση ισχύος ο ΠρίγκιπαςΗ ανεδαφική πρόταση (;) για λαϊκή βάση της "Axiom Capital" και όλα όσα αξίωσαν οι εκπρόσωποί της από την πλευρά Βαρδινογιάννη, που ουσιαστικά "έκαψαν" την συγκεκριμένη λύση σε συνδυασμό με το "πάγωμα" της υπόθεσης της "Arboris Capital", φέρνουν τον Σουλτάν Αλ Σαούντ σε θέση ισχύος, όσον αφορά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο το γνήσιο της υπογραφήςΕνα 48ωρο ακόμη παίρνει παράταση η αποστολή των επίσημων εγγράφων με την πιστοποιημένη υπογραφή του Πρίγκιπα, καθώς την Πέμπτη (13/10) και την Παρασκευή (14/10) υπάρχει αργία στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο όλα έχουν διευθετηθεί, όπως ανέφεραν και εκπρόσωποι του ελληνικού προξενείου στην Τζέντα. Συνεπώς, το Σάββατο (15/10) θα έχουν πάρει στα χέρια τους οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη τα έγγραφα που ζήτησαν, ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Παρασκευή η άφιξη, Σάββατο στο ΟΑΚΑΤην επόμενη Παρασκευή (21/10) αναμένεται στην Ελλάδα ο Σαουδάραβας επενδυτής, προκειμένου να συναντηθεί με τον Τζίγκερ και να μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της πράσινης ΠΑΕ. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας σκοπεύει να συναντηθεί με κυβερνητικούς παράγοντες, όπως ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενώ ως γνωστόν το επόμενο Σάββατο (22/10) θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, ώστε να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Σκέψεις για μελλοντική μόνιμη εγκατάστασηΟ Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι τόσο ενθουσιασμένος με την προοπτική αγοράς του Παναθηναϊκού και ήδη στις σκέψεις του είναι η μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας από το επόμενο καλοκαίρι! Αλλωστε, στόχος του Πρίγκιπα είναι να επεκτείνει τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα