Μόνο στο εξωτερικό το ΟΣΦΠ-Ντόρτμουντ!

Μόνο στο εξωτερικό θα μεταδωθεί το σήμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, λόγω της απεργίας που έχουν κυρήξει για εκείνη την ημέρα.

"Ηρθε η ώρα να δείξουμε φωνή εμείς οι εργαζόμενοι. Έχουμε αποφασίσει, χωρίς να είναι τελειωτικό με όποια μέσα έχουμε να δείξουμε ότι έχουμε φωνή.

Υπάρχει απόφαση για απεργία, όπως κάνει η ΓΣΕΕ, χωρίς εξαιρέσεις. Η εξαίρεση δίνεται την ίδια μέρα το πρωί ή την προηγούμενη αν πρέπει να στήσουν. Λογικά για να μην υποστεί η ΕΡΤ και γενικότερα η Ελλάδα κυρώσεις και χλεύη, θα γίνει παραγωγή και το σήμα θα σταλεί μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα αν θέλει να παιχθεί μαγνητοσκοπημένο την επόμενη μέρα. Για την ώρα αυτή είναι η απόφαση", είπε στον Sentra FM 103,3 και συμπλήρωσε:

"Θα εξαιρεθούν οι κάμεραμαν για να πάνε στο γήπεδο. Αν αύριο μας δώσουν κάτι και δεν είμαστε ψιλικατζήδες, εννοώ να μας δώσουν φως ότι θα υπάρξει ΕΡΤ και αύριο, γιατί είναι ταφόπλακα αυτό το πολυνομοσχέδιο από τη στιγμή που μπήκαμε στους νόμους της ΔΕΚΟ όπου κόβουν οριζόντια τα πάντα. Από 5.500 μειώθηκε σε 2.800 το προσωπικό τα τελευταία 2,5 χρόνια και σου κόβει νυχτερινά και αργίες, βάζει ταφόπλακα στην ΕΡΤ. Ελεος, δεν αντέχουμε άλλο το ξύλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα