Μπάντοβιτς: Δεν ξέρω τίποτα για Σιαλμά!

11:11 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Άγνοια για το ενδιαφέρον της Μπακού για τον Δημήτρη Σιαλμά, έχει ο προπονητής της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς! Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα, σε δηλώσεις του στον NOVAΣπορ Fm έκανε λόγο για... παιχνίδια (!) που ενδεχομένως παίζονται γύρω από όλη αυτή την ιστορία με τον Σιαλμά! «Δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Περισσότερο είναι κάποια... παιχνίδια! Βέβαια, όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάντοβιτς, για να προσθέσει στην πορεία πως ενδεχόμενος η ομάδα που προπονεί να κάνει κάποια κίνηση από την

αγορά της Ελλάδας: «Έχω ένα ραντεβού σήμερα με την ομάδα, για να μιλήσουμε περισσότερο στον τομέα των μεταγραφών. Αν θα κάνουμε κάποια άλλη κίνηση ή θα προχωρήσουμε έτσι. Αν αποφασίσουμε, μπορεί να κινηθούν για κάποιους παίκτες που ξέρω από την Ελλάδα».

Μετά απ' όλο αυτό η πλευρά Σιαλμά οφείλει με σοβαρότητα να πει στην ΑΕΚ τι γίνεται! Να ξεκαθαρίσει δηλαδή αν υπάρχει όντως πρόταση από το εξωτερικό και φυσικά από πού! Εκτός κι αν όντος παίζονται... παιχνίδια από την πλευρά του, διότι δεν είναι λογικό ο παίκτης να λέει ότι έχει ενημερωθεί από τον μάνατζέρ του πως έχει πρόταση στα χέρια του και μάλιστα να τη χαρακτηρίζει «ευκαιρία» και από την άλλη να βγαίνει ο προπονητής της μοναδικής ομάδας που βγήκε προς τα έξω ότι τον θέλει και να δηλώνει άγνοια!

Keywords
Τυχαία Θέματα